Wij gebruiken cookies en scripts om onze website te verbeteren. Meer informatie over het privacy- & cookiebeleid van Amstelring

Bij ons wonen

In een verpleeghuis of woonzorg-centrum gaan wonen is een grote stap. Het liefst blijft u natuurlijk thuis. In onze locaties staat het 'thuisgevoel' dan ook hoog op de agenda. Dat gevoel bereiken we samen met u: cliënt, familie, vrienden en vrijwilligers. Van ons kunt u professionele verzorging en verpleging, kwaliteit, vakmanschap en natuurlijk een warm welkom verwachten.

Bij u in de buurt

Hier vindt u al onze locaties

Alle huizen

Wonen in een Amstelring verpleeghuis of groepswoning betekent goede zorg, professionele verpleging, aardige medewerkers en volop ruimte voor de inbreng van familie en vrienden.

Alle huizen

Verpleeghuizen

De meeste mensen blijven het liefst zo lang mogelijk thuis wonen. Verhuizen naar een verzorgingshuis of verpleeghuis is voor bijna iedereen een moeilijke stap. Toch is het soms onvermijdelijk.

Verpleeghuizen

Groepswonen

Uw eigen kamer en een gezamenlijke leefruimte bieden een mix van privacy en saamhorigheid. Bekijk onze groepswoningen voor mensen met een lichamelijke aandoening en dementie.

Groepswonen

Tijdelijk verblijf

Tijdelijk verblijf werd vroeger 'wijkziekenboeg' genoemd. U bent er van harte welkom in één van de woonzorgcentra als het thuis wegens omstandigheden even echt niet meer gaat of als u na een ziekenhuisverblijf nog moet aansterken.

Tijdelijk verblijf

Revalideren

Na een operatie of behandeling kunt u niet altijd meteen naar huis. Een revalidatieperiode met zorg van paramedici zoals de fysiotherapeut en ergotherapeut betekent vaak dat u daarna sterker en gezonder naar huis kunt.

Revalideren

Hospice

Als genezing niet meer mogelijk is en er thuis geen begeleiding is, kan een hospice van Amstelring een goede keuze zijn voor de laatste levensfase. Onze medewerkers geven het beste van zichzelf: medisch, emotioneel en spiritueel.

Hospice

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van Amstelring? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Meld u hier aan

Kom werken bij Amstelring

Als hulp, verzorgende of verpleegkundige ook werken in een enthousiast en betrokken team?

Bekijk onze vacatures

Jatopa I Groepswonen