Fysiotherapie als u thuis woont

Herstelt u van een operatie of breuk? Heeft u last van artrose in uw knie of heup? Of bent u bang om te vallen? Het zijn allemaal redenen om een afspraak te maken met de fysiotherapeut. We zorgen er samen voor dat u zo goed en lang mogelijk in beweging blijft.

Hoe werkt de fysiotherapeut voor ouderen

De fysiotherapeut brengt samen met u uw klachten in kaart. We houden rekening met uw wensen en starten de behandeling die het beste bij u past. U kunt dan denken aan oefeningen, begeleiding en advies. Zo lang en fijn mogelijk in beweging blijven, uw conditie verbeteren en eventuele pijnklachten afnemen, daar kunnen we u bij helpen.

Redenen om naar de fysiotherapeut te gaan zijn:

  • revalidatie na operatie, breuk of CVA
  • minder pijn
  • valpreventie
  • conditietraining
  • concentratietraining
  • leren omgaan met hulpmiddelen

Heeft u een beperking als gevolg van een blijvende ziekte? Ook dan is de fysiotherapeut er voor u:

Kosten fysiotherapeut ouderen

Hoeveel behandelingen u vergoed krijgt, hangt af van uw aanvullende verzekering. Neem voor meer informatie hierover contact op met onze fysiotherapeuten of met uw verzekeringsmaatschappij.

Behandeling bij chronische aandoeningen, zoals CVA en de ziekte van Parkinson, wordt vanaf de 21ste behandeling volledig vergoed vanuit de basisverzekering.

Afspraak maken met de fysiotherapeut voor ouderen

Neem contact op met het huis van Amstelring bij u in de buurt en vraag naar de fysiotherapeut. Bellen kan ook op 088 - 97 20 200 of stuur een mail naar fysiotherapie@amstelring.nl.

Kunt u voor de behandeling en trainen niet naar een huis van Amstelring komen? Dan komt de fysiotherapeut bij u thuis.

Lees meer over fysiotherapie bij: