Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Transferafdeling in VUmc

Groep ouderen in revalidatieafdeling eten samen aan tafel
  • Professionele tijdelijke zorg
  • Warme en open sfeer
  • Veel activiteiten
Kunt u na een ziekenhuisopname nog niet naar huis, of wacht u op een plaats in een verpleeghuis? In de Transferafdeling van Amstelring in VUmc vindt u professionele zorg in een warme en prettige omgeving. Gezellige activiteiten, samen aan tafel ontbijten en een wandeling in de tuin. De Transferafdeling is in het VUmc, maar het voelt niet als een ziekenhuisafdeling.

Snel contact met een Zorgexpert: 088 - 97 20 200

Tijdelijk verblijf Transferafdeling in VUmc

U verblijft op de Transferafdeling als uw behandeling in het ziekenhuis is afgerond, maar u nog niet voldoende hersteld bent om naar huis te gaan. Ook kan het zijn dat het nog niet duidelijk is welke zorg u nodig heeft. Of u wacht op een plaats is in een verpleeghuis of revalidatie-instelling.

Verblijf op de Transferafdeling is altijd tijdelijk. Hoe lang u bij ons blijft hangt af van de reden van opname en kan variëren van enkele dagen tot weken.

Er is plaats voor maximaal 28 mensen. Er zijn één-, twee- en driepersoonskamers. Of er een éénpersoonskamer voor u is, wordt door uw situatie en de beschikbaarheid bepaald. Voor gebruik van de televisie en telefoon bij uw bed betaalt u aanvullende kosten.

‘We ontbijten samen in de huiskamer. Dan maak ik altijd wel even een praatje.’
Cliënt van de Transferafdeling VUmc

Adres
De Boelelaan 1117
1081 HV Amsterdam
(020) 444 22 70
Routebeschrijving

Uw dagelijkse leven weer oppakken

Actief bezig zijn en dagelijkse structuur zijn belangrijk voor uw herstel. U pakt uw dagritme en dagelijkse activiteiten weer zoveel mogelijk op. In de twee gezamenlijke huiskamers ontbijten en eten we samen aan tafel. Het is ook een fijne en gezellige plek om samen met uw bezoek een kopje koffie of thee te  drinken.

Meedoen aan activiteiten

Spelletjes, geheugentraining, wandelen naar de Hortustuin, bijna iedere dag is er iets te doen. We gaan ook naar activiteiten die het VUmc organiseert, bijvoorbeeld de lunchconcerten. Wat vindt u leuk om te doen? We horen het graag!

Professionele zorg van Amstelring

Goede zorg dichtbij geeft een veilig gevoel. U ontvangt 24-uur per dag uitstekende verpleegzorg van medewerkers van Amstelring. Alle zorgspecialisten die u nodig heeft staan voor u klaar: verpleegkundigen en verzorgenden, een specialist ouderengeneeskunde, fysiotherapeut, ergotherapeut, psycholoog, diëtist, logopedist, geestelijk verzorger en maatschappelijk werker.

Voorzieningen in VUmc

Als u bij ons verblijft kunt u gebruik maken van de voorzieningen van VUmc. Denk aan het restaurant, de kapper, de pedicure en het winkeltje. Wilt u langs bij de kapper of pedicure? Wij maken graag een afspraak voor u.

Rondleiding aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? We helpen u graag!