Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Bornholm bij chronisch ziek

Rolstoelfiets met oudere man in rolstoel en verzorgende - rolstoeltransportfiets
  • Persoonlijke aandacht
  • Uitstekende verzorging
  • Een fijne sfeer
MS, reuma, rolstoelgebonden zijn. Soms is het vanwege ziekte, ouderdom of na een beroerte niet meer mogelijk om thuis te wonen. Wonen in Bornholm betekent een uitstekende woonsfeer, goede zorg en aardige mensen om u heen. Verder staan we bekend om de ruime keuze aan activiteiten. Er is voor ieder wat wils.

Wonen met zorg bij ouderdom en ziekte

In Bornholm in Hoofddorp vindt u een comfortabel thuis. Er is veel aandacht voor mensen die door ouderdom, een ziekte of handicap niet zelfstandig kunnen wonen. Bijvoorbeeld bij reuma, COPD, de ziekte van Parkinson, artrose, diabetes of andere aandoening. We zorgen met liefde en respect voor u.

Een overzichtelijk woongroep

Bij een ziekte of handicap bent u welkom voor verzorgd wonen op één van de 2 afdelingen. Elke afdeling is opgedeeld in twee groepen van elk 15 personen, een overzichtelijk geheel. Neem vooral uw persoonlijke spullen mee, zodat u zich sneller thuis voelt. Overdag zijn we vaak in de gemeenschappelijke huiskamer. Wilt u even rustig met uw familie of vrienden praten? Vraag dan naar de aparte ruimtes die daar speciaal voor zijn ingericht.

'Een geweldig team dat tot het laatste moment ontzettend goed voor mijn oma heeft gezorgd. Betrokkenheid, zorgzaamheid, professionaliteit, humor en geduld.'
B. Lagerwaard, op Facebook over Bornholm

Adres
Bornholm 50
2133 AA Hoofddorp
(023) 554 97 19
Routebeschrijving

Belangrijk in uw leven

Graag bespreken we uw vragen en wensen. Misschien vindt u het prettig als we voor uw verhuizing bij u thuis komen om u beter te leren kennen. Laat ons weten wat belangrijk is in uw leven.

Uitstekende zorgmedewerkers

U kunt rekenen op onze aanwezigheid, dag en nacht. We werken met vaste teams, zodat u steeds vertrouwde gezichten ziet. Er is medische en paramedische zorg binnen handbereik. Deze uitstekende professionals hebben veel kennis en ervaring, vooral met aandoeningen die veel bij ouderen voorkomen.

Bezig zijn en samen zijn

Vindt u het leuk om nieuwe dingen te leren, bezig te zijn of geïnspireerd te raken door een muzikaal optreden? In Bornholm begrijpen we dat activiteiten bijdragen aan een goed gevoel, levendigheid en gezelligheid. Handvaardigheid, een kaartje leggen, koken, beweging en muziek maken of beluisteren: er is een groot en gevarieerd aanbod. Met speciale aandacht voor mensen met de ziekte van Parkinson.

Groen dichtbij

Voor wie graag buiten zit bij mooi weer: Bornholm heeft verschillende tuinen en binnentuinen met terras. Er is zelfs een schapenweide. Geniet van de vogels, de vijver met vissen en de frisse buitenlucht. Op loopafstand van Bornholm ligt een winkelcentrum. 

Rondleiding aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? We helpen u graag!