Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Dagbesteding Het Hoge Heem

Vrolijke groep ouderen speelt Jeu de Boules op zomerse avond
  • Structuur en gezelligheid
  • Samen met anderen
  • Een steuntje in de rug
Overdag even weg van huis en onder de mensen zijn? Wie een steuntje in de rug kan gebruiken is overdag welkom bij ons. We maken het gezellig voor u. U vindt bij Dagbesteding Het Hoge Heem in Uithoorn hartelijke mensen, we doen leuke en betekenisvolle dingen, maar gewoon een kopje koffie drinken kan natuurlijk ook.

Dagbesteding in Uithoorn

Als er wat structuur in uw dag nodig is, kunt u terecht bij de dagbesteding. Ook bij lichte geheugenproblemen is het fijn om onder de mensen te zijn. U maakt nieuwe dingen mee, ziet en hoort andere mensen. Bij Dagbesteding Het Hoge Heem komt u aardige mensen tegen, we helpen u en organiseren activiteiten die bij u passen.

Eerst een lekker kopje koffie

We noemen onze dagbesteding ‘De Huiskamer’. We drinken eerst een lekker kopje koffie en gaan daarna samen iets doen. Bijvoorbeeld een spel, iets creatiefs, de krant lezen en wandelen. Muziek luisteren, knutselen, geheugentraining en beweging. Laat ons vooral weten wat uw hobby’s zijn en wat u interessant vindt om te doen. Dat kunnen ook arbeidsmatige activiteiten zijn: een ander helpen, adviseren op uw kennisgebied of vrijwilligerswerk. 

Adres
Wiegerbruinlaan 29
1422 CB Uithoorn
0297 - 51 95 35
Routebeschrijving

Ritme in de dag

Tussen de middag eten we gezamenlijk. Als er bij dementie sprake is van een verstoord dag-/nachtritme kan een dagbesteding daar positief in bijsturen. Professionele activiteitenbegeleiders en vrijwilligers zorgen dat het een heerlijk dag voor u is.
We zijn open van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

En verder

In Het Hoge Heem vindt u veel faciliteiten, zoals een restaurant, café, kapsalon en een bibliotheek. Ook heel gezellig is het Huis van de Buurt in Het Hoge Heem.

‘Ik ben hier lekker bezig, fijn om wat afleiding te hebben.’
Bezoeker van de dagbesteding in Het Hoge Heem

Rondleiding en aanmelden

Al uw vragen stellen en een rondleiding krijgen? Neem contact met ons op