Dagbesteding Het Hoge Heem

Afbeelding van Dagbesteding Het Hoge Heem
  • Structuur en gezelligheid
  • Samen met anderen
  • Een steuntje in de rug
Overdag even weg van huis en onder de mensen zijn? Wie een steuntje in de rug kan gebruiken is overdag welkom bij ons. We maken het gezellig voor u. U vindt in Dagbesteding Het Hoge Heem in Uithoorn hartelijke mensen, we doen leuke en betekenisvolle dingen, maar gewoon een kopje koffie drinken kan natuurlijk ook.

Dagbesteding in Uithoorn

Als er wat structuur in uw dag nodig is, kunt u terecht bij de dagbesteding. Ook bij lichte geheugenproblemen is het fijn om onder de mensen te zijn. U maakt nieuwe dingen mee, ziet en hoort andere mensen. Bij Dagbesteding Het Hoge Heem komt u aardige mensen tegen, we helpen u en organiseren activiteiten die bij u passen.

Eerst een lekker kopje koffie

We noemen onze dagbesteding ‘De Huiskamer’. We drinken eerst een lekker kopje koffie en gaan daarna samen iets doen. Bijvoorbeeld een spel, iets creatiefs, de krant lezen en wandelen. Muziek luisteren, knutselen, geheugentraining en beweging. Laat ons vooral weten wat uw hobby’s zijn en wat u interessant vindt om te doen. Dat kunnen ook arbeidsmatige activiteiten zijn: een ander helpen, adviseren op uw kennisgebied of vrijwilligerswerk. 

Adres
Wiegerbruinlaan 29
1422 CB Uithoorn
(0297) 51 95 20
Routebeschrijving

Ritme in de dag

Tussen de middag eten we gezamenlijk. Als er bij dementie sprake is van een verstoord dag-/nachtritme kan een dagbesteding daar positief in bijsturen. Professionele activiteitenbegeleiders en vrijwilligers zorgen dat het een heerlijk dag voor u is.

En verder

In Het Hoge Heem vindt u veel faciliteiten, zoals een restaurant, café, kapsalon en een bibliotheek. Ook heel gezellig is het Huis van de Buurt in Het Hoge Heem.

‘Ik ben hier lekker bezig, fijn om wat afleiding te hebben.’
Bezoeker van de dagbesteding in Het Hoge Heem
Wachttijden

Voor Dagbesteding Het Hoge Heem kan een wachttijd zijn. Bekijk het overzicht met de wachttijden.

Wilt u snel meer weten over dagbesteding in Het Hoge Heem? Bel dan een Zorgexpert: 088 - 97 20 200.

Indicatie en kosten

Voor Dagbesteding Het Hoge Heem heeft u een Wmo-indicatie nodig. Deze wordt verstrekt door uw gemeente.

Bij het aanvragen van een indicatie zijn we u graag van dienst.


Voor Dagbesteding kan uw gemeente een eigen bijdrage innen. Lees meer over kosten Dagbesteding.

Rondleiding en aanmelden

Wilt u een rondleiding bij Dagbesteding Het Hoge Heem? Of meer weten over wat er mogelijk is? Onze Zorgexperts helpen u graag, ook bij het regelen van een zorgindicatie. Bel: 088 - 97 20 200. Of stuur een mail.

Rondleiding en aanmelden

Al uw vragen stellen en een rondleiding krijgen? Neem contact met ons op