Verpleeghuis De Venser

Afbeelding van Verpleeghuis De Venser
  • Goede zorg voor iedereen
  • Binnentuin met terras
  • Multiculturele gezelligheid
Zoekt u aardige mensen om u heen, levendigheid en gezelligheid in Amsterdam Zuidoost? Dan is De Venser het woonzorgcentrum voor u. Hier bruist het van de activiteiten. Het is genieten in onze prachtige tuin met terras. En natuurlijk kunt u rekenen op de beste zorg en altijd hartelijke begeleiding.

Verpleeghuis De Venser in Amsterdam-Zuidoost

Lees meer en klik meteen door naar:

Een warm kloppend hart

Bejaardenhuis De Venser ligt in het multiculturele Amsterdam-Zuidoost en dat geeft volop levendigheid. In De Venser voelt u meteen de ongedwongen sfeer. Iedereen kan er zichzelf zijn, we hebben respect voor elkaar. Onze grote wandeltuin is prachtig en zodra de zon schijnt is het gezellig op het terras. Samen zorgen we voor een fijne warme sfeer. De Venser is één van de weinige woonzorgcentra waar u na overleg met ons, samen met uw partner kunt wonen.

Belangrijk in uw leven

Ieder mens is uniek. We willen graag dat ook u zich thuis voelt. Laat ons vooral weten wat u belangrijk vindt in uw leven. U kunt rekenen op passende zorg, verpleging, behandeling en begeleiding. Samen bespreken we wat u zelf kan en we nodigen u uit om dat te blijven doen. Wij zijn er dag en nacht en werken met vaste teams, zodat u steeds vertrouwde gezichten ziet.

'Het gaat erom dat je aardig, eerlijk en verdraagzaam bent. Mijn droom? Mijn droom is om 140 te worden.'
De heer Felter

Adres
Berthold Brechtstraat 1
1102 RA Amsterdam
Routebeschrijving

Samen kunnen we meer

Met hulp van familie, vrienden en vrijwilligers kunnen we meer bereiken. Meer gezelligheid en meer aandacht voor de kleine dingen in het leven. We rekenen op hulp van familie en mantelzorgers. Bijvoorbeeld om kleding voor u te kopen, u naar het ziekenhuis brengen voor een afspraak, er op uit te gaan of een wandeling door de tuin te maken.

Altijd iets te doen

Een goede dag bestaat uit meer dan alleen goede zorg. Wilt u ook bezig zijn, kennis opdoen, iets nieuws meemaken? In De Venser kan dat allemaal. Samen met vrijwilligers zetten we activiteiten op die creatief zijn en vernieuwend. Maar natuurlijk ook: bloemschikken, zingen, handwerken, muziek maken, fotograferen, tekenen, bingo, een kaartje leggen en gewoon met elkaar zijn.

Lekker eten met veel variatie

Het kloppend hart van verpleeghuis De Venser is het restaurant met café en bar. Altijd gezellig en levendig. U krijgt - net als in een echt restaurant - het eten aan tafel geserveerd. Hollandse pot, af en toe Surinaams en seizoensgerechten, er is elke dag keuze.

Bij ouderdom

Open, gastvrij, vrolijk en multicultureel. Voelt u zich verbonden met Amsterdam Zuidoost? Kom dan beschermd wonen in een van de 140 zorgappartementen van De Venser. Bij dementie vindt u een veilige woonomgeving in een van onze kleinschalige groepswoningen.

Beschikbaarheid

Voor wonen in De Venser kan een wachttijd zijn. Bekijk het overzicht met de wachttijden. Wilt u snel meer weten over wonen in De Venser? Bel dan een Zorgexpert: 088 - 97 20 200.

Indicatie en kosten

U kunt in De Venser komen wonen met een:

  • zorgprofiel 4 of 6 op somatische grondslag
  • zorgprofiel 5 met BOPZ (bij dementie)
  • tijdelijk verblijf: ELV Laag en ELV Hoog
  • dagbesteding: Wmo-indicatie

Bij het aanvragen van een indicatie zijn we u graag van dienst.

Heeft u een ander zorgprofiel? Check welke locatie het beste bij uw zorgprofiel past: zorgprofiel per locatie.

Voor wonen in een verpleeghuis of groepswoning berekent en int het Centraal Administratiekantoor (CAK) uw eigen bijdrage. Lees meer over kosten verpleeghuis.

Rondleiding en aanmelden

Wilt u een rondleiding in woonzorgcentrum De Venser? Of meer weten over wat er mogelijk is? Onze Zorgexperts helpen u graag, ook bij het regelen van een zorgindicatie. Bel: 088 - 97 20 200. Of stuur een mail.

Rondleiding aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? We helpen u graag!