Tijdelijk verblijf bij Amstelring

Is thuis wonen even niet mogelijk? Omdat u moet herstellen van een operatie of een behandeling bij een beroerte, hartklachten of longproblemen? Dan is tijdelijk verblijf bij Amstelring een goede zet. Ook als uw mantelzorger tijdelijk rust nodig heeft kunt u bij ons terecht. U verblijft in een prettige omgeving met uitstekende zorg.

Uitstekende zorg en begeleiding

U verblijft enkele dagen of weken in een huis van Amstelring en krijgt alle nodige zorg en begeleiding. Bij herstel is goede en professionele zorg belangrijk. Verpleegkundigen, verzorgenden, artsen ouderengeneeske, fysio- en ergotherapeuten, diëtisten, maatschappelijk werkers, ze staan voor u klaar of zijn op afroep beschikbaar. 

Welke plek past bij u?

Opzoek naar een fijne plek om te herstellen of aan te sterken? Bij Amstelring heeft u volop keuze uit huizen met tijdelijke zorg.  Elk huis heeft een eigen karakter, specialisaties, voorzieningen en aanbod aan activiteiten. Onze huizen met mogelijkheid tot tijdelijk verblijf vindt u in Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp en Uithoorn.

Bekijk alle huizen voor tijdelijke verblijf. Of bel met een Zorgexpert en ontvang direct advies op maat: 088 - 97 20 200.

Palliatieve zorg

Thuis blijven wonen als er sprake is van een ongeneeslijke ziekte, is niet voor iedereen mogelijk. In de hospices van Amstelring vindt u rust, goede verzorging en waardevolle aandacht.

Vragen over tijdelijke zorg of opname

Heeft u een vraag? We helpen u graag! Ook bij het aanvragen van een indicatie.

Bel 088 - 97 20 200. Of stuur een mail.