Kleinschalig wonen Noordhollandstraat

Slanke en goed verzorgde oudere dame met grijs haar op bank
  • Bij beginnende dementie
  • Veilig en huiselijk
  • Enige zelfstandigheid
Bij beginnende dementie is een veilig gevoel belangrijk. Woont u nog thuis, maar merkt u dat dit minder goed gaat? Wonen in een kleine en huiselijke groepswoning is dan een uitstekende keus. Zo zelfstandig mogelijk blijven, uzelf kunnen zijn en volop gezelligheid: dat vindt u bij kleinschalig wonen in Noordhollandstraat.

Snel contact met een Zorgexpert: 088 - 97 20 200

Kleinschalig wonen in Amsterdam - Buitenveldert

In het rustige en groene Buitenveldert vindt u 2 gezellige groepswoningen in de Noordhollandstraat. De groepswoningen liggen op de begane grond, omringd door gewone huurwoningen.

U woont samen met 7 andere bewoners en heeft zelf een eigen zit-/slaapkamer. Als u deze ruime en lichte kamer inricht met uw eigen spullen ontstaat er snel een thuisgevoel. Ook heeft u uw eigen badkamer. De gezamenlijke en stijlvol ingerichte huiskamer is vaak het middelpunt van gezelligheid.

Het Amstelpark en het Amsterdamse Bos zijn dichtbij. Houdt u van winkelen? Het moderne winkelcentrum Gelderlandplein is op loopafstand.  

‘Ik vind het fijn om hier in het tuintje te zitten. De vogels komen naar je toe. Gezellig.’ 
Mevrouw P. bewoonster Noordhollandstraat

Adres
Noordhollandstraat 31
1081 AS Amsterdam
(020) 517 10 27
Routebeschrijving

Actief blijven is fijn en belangrijk

Bij lichte dementie is het fijn èn belangrijk om zoveel mogelijk zelf te blijven doen. Onze ervaring is dat het ziekteproces van dementie dan trager verloopt. We doen samen het huishouden, zoals koken. U maakt als het kan uw eigen ontbijt of doet boodschappen in het winkelcentrum.

En als u dat leuk vindt doet u mee aan de activiteiten in en rondom huis. Zo lezen we de krant, kijken tv, werken in de tuin of gaan wandelen.

Samen koken en eten

Er gaat niets boven een zelf bereide warme maaltijd. We koken en eten dan ook samen. We houden uiteraard rekening met uw voorkeuren. Ook familie en vrienden schuiven geregeld aan. Wel zo gezellig!

Familie is betrokken

Familie en vrienden voelen zich welkom in Noordhollandstraat. Zij helpen mee met eten koken, opruimen of zetten voor iedereen even een kopje koffie. En niet onbelangrijk is hun hulp bij het organiseren van activiteiten en uitstapjes. Familie is echt betrokken bij het leven in Noordhollandstraat!

Beschikbaarheid

Voor kleinschalig groepswonen in Noordhollandstraat kan een wachttijd zijn. Bekijk het overzicht met de wachttijden.

Wilt u snel meer informatie over kleinschalig wonen in Noordhollandstraat? Bel dan een Zorgexpert: 088 - 97 20 200.

Indicatie en kosten

Wonen in Noordhollandstraat kan met een zorgprofiel 4 of 5, zonder BOPZ. Bij het aanvragen van een indicatie zijn we u graag van dienst.

Heeft u een ander zorgprofiel? Check welke locatie het best bij uw zorgprofiel past: Zorgprofiel per locatie.

Kosten

In Noordhollandstraat zijn wonen en zorg gescheiden. De woningen zijn in beheer van een woningbouwvereniging. U betaalt maandelijks huur en servicekosten. Huursubsidie is mogelijk als u daarvoor in aanmerking komt.

Voor de zorgverlening berekent het CAK uw eigen bijdrage. Meer informatie over kosten van een groepswoning of verpleeghuis

Rondleiding en aanmelden

Wilt u een rondleiding voor groepwonen in Noordhollandstraat? Of meer weten over wat er mogelijk is? Onze Zorgexperts helpen u graag, ook bij het regelen van een zorgindicatie. Bel: 088 - 97 20 200. Of stuur een mail.

Rondleiding aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? We helpen u graag!