Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Verpleeghuis Het Hoge Heem

Amstelring Het Hoge Heem, Uithoorn
  • Aandacht en betrokkenheid
  • Gastvrije sfeer
  • Deskundig en liefdevol
Wie betrokkenheid zoekt en gastvrijheid, is bij Het Hoge Heem in Uithoorn goed op zijn plek. Een modern verpleeghuis dat midden in de Uithoornse gemeenschap staat. U vindt er uitstekende zorg, gezelligheid en lieve, attente medewerkers. Het is een huis waar u terecht kunt als u door de gevolgen van ouderdom, een ziekte of dementie niet meer zelfstandig thuis kunt wonen.

Snel contact met een Zorgexpert: 088 - 97 20 200

Rondleidingsvideo

Verpleeghuis Het Hoge Heem in Uithoorn

Lees meer over en klik door naar:

Het huis van Uithoorn

Een modern verpleeghuis waar iedereen van harte welkom is. Dat is Het Hoge Heem. Het staat centraal in Uithoorn en u ziet het al vanaf een afstand liggen. Zoekt u vanwege ouderdom, een chronische ziekte of dementie een gastvrij huis met uitstekende zorg? Kom dan kennismaken in verpleeghuis Het Hoge Heem.

De plek van samenkomst

Waar u ook woont in Het Hoge Heem, het is er zoveel mogelijk als thuis. Zodra u binnenkomt ziet u het gezellige restaurant en dat is dé plek van samenkomst. Rinkelende koffiekopjes, familie en vrienden komen langs, er vinden grote en kleine activiteiten plaats en in de zomer gaan de terrasdeuren open.

Met respect voor uw levensstijl

Aandacht geven, betrokken zijn, dat vinden we belangrijk. Wie bij ons verblijft, wordt gehoord en gezien. U bepaalt, samen met de familie, zoveel mogelijk uw eigen koers. Wij behandelen u met respect en hebben oog voor uw privacy. Hopelijk kunt u uw levensstijl zoveel mogelijk voortzetten. Het Hoge Heem heeft het certificaat de 'Roze Loper'.

Adres
Wiegerbruinlaan 29
1422 CB Uithoorn
(0297) 51 95 20
Routebeschrijving

Familie en vrienden horen erbij

De deur staat altijd open voor uw familieleden, vrienden en kennissen. Zij zijn van harte uitgenodigd om samen met ons gezelligheid te scheppen en kleine taken op te pakken. Met u mee naar buiten voor ontspanning of ziekenhuisbezoek, kleding kopen en iets ondernemen wat u leuk vindt.

Zorg met aandacht

Goede zorg moet met aandacht gegeven worden. U kunt rekenen op passende zorg, verpleging, behandeling en begeleiding. We bespreken samen wat u zelf kan en nodigen uit om dat te blijven doen. U ziet steeds vertrouwde gezichten, want wij zijn er dag en nacht en werken met vaste teams.

Een bedrijvig restaurant

In het sfeervolle restaurant is altijd bedrijvigheid. Geniet er van de koffie, het gezelschap of een optreden. Met de aanleunwoningen vlakbij weten buurtbewoners ons restaurant goed te vinden. Ook familie en vrienden eten er graag. Zomers gaan de terrasdeuren open en met de zon erbij is het zeer goed vertoeven.

Omgeving

Wie een boodschap wil doen kan naar het vlakbij gelegen winkelcentrum Zijdelwaard. Voor natuurliefhebbers zijn er dichtbij een park en vijver. En iets verderop ligt het prachtige Libellebos.

‘Ik ben gisteren met een vrijwilligster naar het concertgebouw geweest. Zij gaat vaker met mij op stap. Het is echt een vriendin geworden.’
Mevrouw Heinhuis-Weijmans

Rondleiding aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? We helpen u graag!