Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Verpleeghuis Groenelaan

Familie met kinderen op bezoek bij oma
  • Liefdevolle zorg en aandacht
  • Veel activiteiten
  • In vrijheid wonen
Houdt u van actief bezig zijn, mensen om u heen en aanspraak? Dan is Groenelaan het woonzorgcentrum voor u. Beschermd wonen bij dementie of herstellen na een operatie, Groenelaan heeft de expertise in huis. U vindt er liefdevolle zorg en aandacht van mensen met het hart op de goede plaats.

Snel contact met een Zorgexpert: 088 - 97 20 200

Verpleeghuis Groenelaan in Amstelveen

Warm welkom

Groenelaan ligt aan de groene rand van Amstelveen, tegenover Ziekenhuis Amstelland. Wie het woonzorgcentrum binnenloopt, belandt meteen in de gezellige ontmoetingsruimte met een bruin café, lichte serre en sfeervol restaurant. Om even te zitten met familie of andere bewoners te ontmoeten. Als het het zonnetje schijnt zitten we graag buiten in de diverse tuinen, zoals de prachtige tuin met steiger aan het water en de belevingstuin. 

Iedereen kan zichzelf zijn, respect voor elkaar en vrijheid zijn vanzelfsprekend. Groenelaan heeft het certificaat de 'Roze Loper'.

‘Je bent hier op jezelf maar toch niet alleen. Er zijn hier veel activiteiten, ik neem er vaak aan deel. Iedere middag is er wel iets te doen.’
Bewoonster van Groenelaan

Adres
De Helpende Hand 9
1186 AB Amstelveen
(020) 426 66 00
Routebeschrijving

Vertrouwde gezichten

We vinden dat goede zorg ook liefdevol moet zijn. U kunt rekenen op passende zorg, verpleging, behandeling en begeleiding, of het nu is bij dementie, een andere ziekte of bij revalideren. We bespreken samen met u en familie wat u zelf kan en nodigen uit om dat te blijven doen. Wij zijn er dag en nacht en werken met vaste teams, zodat u steeds vertrouwde gezichten ziet.

Leuke activiteiten

In Groenelaan hoeft u zich zeker niet te vervelen. In de gezamenlijke ontmoetingsruimten of op de afdelingen is altijd wel iets te doen: modeshows, spellen, verwenmiddagen, seizoensmarkten of live-optredens van artiesten. En één keer per maand is het bij ons een gezellige beestenboel, met bezoek van een hangbuikzwijntje, hond, katten, eenden, ganzen, zwanen, kippen en konijnen. Lees meer over activiteiten in Groenelaan. 

Belevingstuin

Buiten en actief bezig zijn is voor iedereen goed, zeker voor ouderen met dementie. In de belevingstuin van Groenelaan kunnen alle bewoners zelfstandig even naar buiten. Om even rustig zitten of juist rond te lopen in de mooi ingerichte tuin. Bewoners leven hier echt van op of komen juist tot rust.

Nabij winkelcentrum en park

Houdt u van winkelen? Wilt u of uw familie boodschappen in de omgeving doen? Via het nabijgelegen park komt u snel in Winkelcentrum Groenhof in Amstelveen. Hier vindt u twee grote supermarkten en veel speciaalzaken. Ook het Stadshart van Amstelveen is in de buurt.

Rondleiding aanvragen?

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? We helpen u graag!