Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Diabetes

Zelf en met een beetje hulp een lekker maaltijd bereiden
Diabetes gaat vaak samen met vervelende gezondheidsklachten als vermoeidheid en een te hoge bloeddruk. U heeft misschien vragen of loopt tegen problemen aan. Die hoeft u niet alleen op te lossen. Bij Amstelring kunt u terecht voor advies, professionele zorg en behandeling.

Snel contact met een Zorgexpert: 088 - 97 20 200

Wat is diabetes

Het lichaam regelt de bloedsuikerspiegel heel precies met het hormoon insuline. Bij diabetes kan uw lichaam de bloedsuikerspiegel niet meer op peil houden. U maakt zelf geen insuline meer aan of uw lichaam reageert niet meer op de insuline. Daardoor loopt uw bloedsuikerspiegel veel te hoog op. Symptomen zijn vermoeidheid, dorst en veelvuldig moeten plassen. Ook zijn uw cholesterol en bloeddruk door diabetes vaak te hoog.

Professionele zorg en behandeling bij Amstelring

Woont u thuis en heeft u behoefte aan advies, zorg of behandeling? U kunt rekenen op onze gespecialiseerde verpleegkundigen en diëtisten. Zij helpen u graag bij bijvoorbeeld gezond eten en bewegen en behandeling van diabetes type 1 en type 2.

Naast de behandeling met medicijnen, is gezond eten en bewegen heel belangrijk. U kunt hierdoor zelf veel invloed hebben op het verloop van diabetes. Het aanpassen van uw levensstijl maar vooral ook het volhouden van deze belangrijke veranderingen is niet makkelijk. Een diëtist kan u daarbij helpen.

Meer informatie over onze diëtisten.

Afspraak bij u in de buurt

Voor een afspraak met één van onze diëtisten neemt u contact op met een locatie bij u in de buurt. Heeft u een vraag? Neem contact op met de diëtisten via 088 - 97 20 200 of stuur een mail.

U kunt bij Amstelring ook terecht voor: