Hulp bij administratie of schulden

Vrouwenhand vult formulier in met pen kantentafelkleed
Heeft u geen zicht meer op de administratie? Het gevoel dat het u allemaal boven het hoofd groeit? Of misschien heeft u schulden. Dat kan veel stress geven. Thuisbegeleiding Amstelring helpt u met inzicht in uw situatie en praktische hulp.

Stapsgewijze aanpak

De thuisbegeleider komt bij u thuis en u gaat samen aan de slag: enveloppen openen, de administratie in kaart brengen of bellen. De aanpak verloopt altijd stapsgewijs en in overleg. Alles om weer rust en grip op uw leven terug te krijgen.

Samen werken aan overzicht

Heeft u schulden? We kijken dan samen hoe u deze af kunt betalen. Het kan zijn dat we tijdelijk taken van u overnemen, of externe hulp inschakelen. Als alles weer op orde is helpen we u om de administratie voortaan weer zelfstandig te doen.

Aanvragen thuisbegeleiding

U vraagt thuisbegeleiding telefonisch aan, maar ook uw huisarts of een andere hulpverlener kan de aanvraag doen. U kunt zich ook melden bij uw gemeente. Als de aanvraag bij thuisbegeleiding binnen is, bespreken we hoe het verder gaat.

Direct contact

Neem voor meer informatie contact met ons op via 088 - 97 20 222, of mail naar thuisbegeleiding@amstelring.nl. Wij helpen u graag verder!

Bekijk ook:

Indicatie

Wilt u gebruik maken van thuisbegeleiding? U heeft hiervoor een indicatie nodig voor zorg uit de Wet langdurige zorg (Wlz) of vanuit de Wmo van uw gemeente. Wij helpen u graag bij het aanvragen van de juiste indicatie. Bel 088 - 97 20 222 of mail naar: thuisbegeleiding@amstelring.nl

Kosten en eigen bijdrage

Uw kosten voor de hulp, hangen af van de vorm van thuisbegeleiding die u krijgt en hoeveel. Heeft u een indicatie voor Wmo of Wlz? Dan worden uw kosten gedeeltelijk of zelfs geheel vergoed.

Afhankelijk van uw situatie betaalt u een eigen bijdrage. Het Centraal Administratie Kantoor (CAK) stelt vast wat uw eigen bijdrage is, voor zorg en hulp uit de Wlz en de Wmo.