Dagbesteding Bornholm

Schapen in een schapenweide met blije oudere mensen achter een laag hekje
  • Afwisseling en gezelligheid
  • Samen met anderen
  • Activiteiten en training
Overdag even weg van huis en onder de mensen zijn? Bornholm is er voor thuiswonende mensen die actief bezig willen zijn. U vindt bij ons altijd gezelligheid. Maar vooral ook interessante en betekenisvolle activiteiten om uw lichaam en geest actief te houden.

U bent van harte welkom

Als u binnenkomt bij de Dagbesteding Bornholm wordt u hartelijk ontvangen. De sfeer is goed en ontspannen. U kunt gewoon u zelf blijven en we leren u graag  goed kennen. We doen interessante en actieve dingen samen en gaan regelmatig buiten een frisse neus halen. Van de aanwezigheid van anderen genieten, kan natuurlijk ook. U bent van harte welkom.

Actief bezig zijn

Eerst een lekker kopje koffie en daarna actief bezig zijn. We zoeken samen uit welke doelen u nastreeft. Vaak gaat het om het in stand houden of verbeteren van uw lichamelijke en geestelijke vitaliteit. Misschien wilt u veel bewegen, binnen of buiten. Of geheugentraining doen. Maar u kunt ook denken aan huishoudelijke bezigheden en activiteiten die met werk, arbeid en techniek te maken hebben. Wat het beste bij u past!

Adres
Bornholm 50
2133 Hoofddorp
(023) 554 97 77
Routebeschrijving

Voor wie?

Dagbesteding Bornholm is er voor:

  • thuiswonende mensen die na een beroerte (CVA) actief willen blijven
  • mensen die na revalidatie thuis komen en bezig willen zijn
  • mensen die hun cognitieve vaardigheden willen trainen en in stand houden

Bij Dagbesteding Bornholm kijken we altijd naar uw wensen en interesses, zodat het niet alleen nuttig maar ook prettig en leuk is!

Alle pluspunten van Bornholm

Als het kan gaan we naar buiten. We wandelen, werken in de tuin, verzorgen de dieren of zitten gezellig op het terras. Verder kunt u gebruikmaken van de voorzieningen in Bornholm. Bijvoorbeeld de fitnessruimte, kapper en winkeltje.

Dagbesteding Bornholm werkt intensief samen met fysiotherapeuten, logopedisten, psychologen en ergotherapeuten, maar ook met het verpleeghuis en de revalidatieafdeling.
We zijn open van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. 

Beschikbaarheid

Voor Dagbesteding Bornholm kan een wachttijd zijn. Wilt u snel meer informatie over deze dagbesteding? Bel dan een Zorgexpert: 088 - 97 20 200.

Indicatie en kosten

Voor Dagbesteding Bornholm heeft u een Wmo-indicatie nodig. Inwoners van Hoofddorp kunnen wij het Wmo-loket van de gemeente Haarlemmermeer een indicatie aanvragen. Bij het aanvragen van een indicatie zijn we u graag van dienst.

Voor de dagbesteding berekent en int het Centraal Administratiekantoor (CAK) uw eigen bijdrage. Lees meer over de kosten van de dagbesteding.

Rondleiding en aanmelden

Wilt u kennismaken met onze Dagbesteding? Onze Zorgexperts helpen u graag, ook bij het regelen van een Wmo-indicatie. Bel: 088 - 97 20 200. Of stuur een mail.

Aanmelden dagbesteding

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? We helpen u graag!