Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Huishoudelijke hulp

Keukentafelgesprek bij een vrouw thuis die hulp in huis nodig heeft
Lukt het niet meer om uw huis schoon te houden, door ziekte of een handicap? Kies dan voor een betrouwbare hulp in het huishouden.

Hulp in het huishouden

Met een chronische ziekte of handicap thuis blijven wonen, is mogelijk als u hulp krijgt. Ook met ouderdomsklachten of na ziekenhuisopname kunt u waarschijnlijk wel wat hulp aan huis gebruiken. Een huishoudelijke hulp zorgt voor een schoon huis. Wilt u direct hulp aanvragen? Bel Tzorg: 088 - 00 25 500.

Hoe vraagt u huishoudelijke hulp aan?

Stoffen en stofzuigen, het schoonmaken van de keuken, badkamer en toilet, er is veel te doen in een huis. Als u dit zelf niet meer kunt en er zijn geen familieleden, vrienden of buren, vraag dan hulp aan. De huishoudelijke hulpen van Amstelring werken sinds maart 2017 bij Tzorg. U belt voor een goede en ervaren hulp met Tzorg: 088 - 00 25 500.

Tzorg biedt professionele huishoudelijke ondersteuning in 310 gemeenten in Nederland. Op de website van Tzorg leest wat de mogelijkheden en voorwaarden zijn. Tzorg helpt u graag verder. Neem contact op via het aanvraagformulier op de website van Tzorg.

Particuliere huishoudelijke hulp

Via Amstelring Ledenservice kunt u gebruik maken van particuliere huishoudelijke hulp. Bijvoorbeeld voor het lappen van de ramen, stofzuigen of schoonmaken van de badkamer of keuken. Wilt u 1 keer per week hulp, of 1 keer per 2 weken? U bepaalt hoe vaak en wanneer. Ook boodschappen doen of begeleiding bij een doktersbezoek is mogelijk.

Andere ondersteuning aan huis

Er zijn nog meer diensten die u kunnen helpen om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen: 

Vragen

Neem contact op met onze zorgexperts. Bel 088 - 97 20 200 of vul het contactformulier in.