Kleinschalig wonen Eijkenhove

Oudere vrouw in verpleeghuis kijkt naar kip in handen van dierenbegeleider
  • Veel ruimte en vrijheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Gemoedelijke sfeer
Persoonlijke aandacht en liefdevolle zorg bij dementie, dat vindt u in Eijkenhove. In de ruime groepswoningen leren we elkaar echt kennen en is veel mogelijk. Wat vindt u belangrijk en hoe kunnen we u hierbij helpen? Het vaste zorgteam en de vrijwilligers staan voor u klaar. Een warme en gemoedelijke sfeer en prettig wonen: in Eijkenhove kunt u zich snel thuis voelen.

Snel contact met een Zorgexpert: 088 - 97 20 200

Kleinschalig wonen bij dementie in Hoofddorp

Kleinschalig groepswonen Eijkenhove ligt in een rustige wijk in Hoofddorp. Het moderne gebouw is met een overdekte doorgang verbonden met het levendige verpleeghuis Bornholm. In Eijkenhove zijn 4 groepswoningen, elk bewoond door 8 bewoners. Er is een klein en vast team van betrokken medewerkers en vrijwilligers. U ziet vertrouwde gezichten en wij leren u goed kennen.

‘De mensen die hier werken zijn lief en betrokken. En mijn man kan lekker op en neer lopen. Dan gaat hij steeds even op een bankje zitten en kijkt nieuwsgierig om zich heen.’
Echtgenote van een bewoner in Eijkenhove

Huiselijk en beschermd wonen

Er is een mooie zitslaapkamer voor u, met een eigen badkamer. Het is er overzichtelijk en als u het gezellig maakt met persoonlijke spullen, zult u zich er vertrouwd voelen. U kijkt uit op het groen of de straat. In de ruime gangen is het best gezellig omdat u veel anderen tegenkomt, voor een praatje en een vriendelijke glimlach.

Adres
Bornholm 50A
2133 AA Hoofddorp
(023) 561 33 44

Samen eten

Centrale plek van samenkomst is de ruime huiskamer met open keuken. We zijn daar vaak te vinden en gebruiken er ook de maaltijd. Bij dementie is aandacht voor het eten en drinken belangrijk. We eten zoveel mogelijk gezamenlijk aan tafel in huiselijke sfeer. En als we daar zin in hebben halen we een keertje Chinees of patat.

Wat vindt u belangrijk?

Wat vindt u belangrijk in het leven? We helpen u graag om zoveel mogelijk de dingen te doen die u gewend was te doen. En om activiteiten te doen die u leuk vindt. Om u beter te leren gaan we met u en uw familie in gesprek over uw levensstijl en wensen.  

Hulp van familie

Familie en vrienden helpen vaak mee met activiteiten. Bijvoorbeeld met de warme maaltijd of met de begeleiding van een uitje. We zijn heel blij met deze hulp. Samen kunnen we meer voor u doen!

In de buurt

U en uw familie kunnen gebruikmaken van de faciliteiten van het naastgelegen en altijd gezellige Bornholm. U kunt eten in het restaurant of naar het bruin café.

Beschikbaarheid

Voor kleinschalig wonen in Eijkenhove kan een wachttijd zijn. Bekijk het overzicht met de wachttijden.

Wilt u snel meer informatie over groepswonen in Eijkenhove? Bel dan een Zorgexpert: 088 - 97 20 200.

Indicatie en kosten

U kunt in Eijkenhove wonen met een zorgprofiel 5 met BOPZ. Bij het aanvragen van een indicatie zijn we u graag van dienst.

Heeft u een ander zorgprofiel? Check welke locatie het beste bij uw zorgprofiel past: zorgprofiel per locatie.


Voor wonen in een verpleeghuis of groepswoning berekent en int het Centraal Administratiekantoor (CAK) uw eigen bijdrage. Lees meer over kosten verpleeghuis.

Rondleiding en aanmelden

Wilt u een rondleiding in Eijkenhove? Of meer weten over de woonmogelijkheden? Onze Zorgexperts helpen u graag, ook bij het regelen van een zorgindicatie. Bel: 088 - 97 20 200. Of stuur een mail.