Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Bornholm bij dementie

Klaprozen veld met 2 vrouwen in natuur
  • Een huiselijk gevoel
  • Met oprechte aandacht
  • Gezellig en veilig
Bij dementie is een beschermde omgeving met aardige mensen de basis voor een goede dag. U vindt in Bornholm liefdevolle zorg, gezelligheid en aandacht. We willen u graag goed leren kennen. Ritme in de dag, bekende gezichten, een huiselijke omgeving: hopelijk voelt u zich prettig in Bornholm in Hoofddorp.

Vertrouwd gezicht

Betrouwbaar, persoonlijk en met aandacht voor uw zorgbehoeften. Bij ons treft u een hecht team, zodat u vertrouwde gezichten ziet. U voelt zich snel thuis in de huiselijke omgeving.

Een thuisgevoel

Er is een mooie zitslaapkamer voor u en badkamer. Richt uw kamer in met uw eigen spullen, zodat het snel als thuis voelt. Er zijn ook tweepersoonskamers. De drie afdelingen voor wonen met zorg bij dementie zien er levendig en gezellig uit. Frisse kleuren op de vloer, schilderijen, foto’s en kleurig behang op de muur. Op elke afdeling zijn twee groepen van vijftien bewoners.

Sfeervolle gezamenlijke huiskamers

Iedere groep heeft een eigen gemeenschappelijke huiskamer en keuken. Overdag zijn we hier vaak te vinden voor de gezelligheid en om alledaagse activiteiten te ondernemen. Ook eten we er gezamenlijk.

'Een geweldig team dat tot het laatste moment ontzettend goed voor mijn oma heeft gezorgd.'
Kleinzoon van bewoonster in Bornholm

Adres
Bornholm 50
2133 AA Hoofdorp
(023) 554 97 19
Routebeschrijving

Liefdevolle aandacht

Wij zijn dag en nacht aanwezig voor deskundige begeleiding. Het zijn vaste teams, zodat u vertrouwde gezichten ziet. Er is medische en paramedische zorg binnen handbereik. Samen hebben we veel kennis en ervaring, zodat u kunt rekenen op goede zorg en liefdevolle aandacht.

We willen u goed leren kennen

Voordat u verhuist maken we graag kennis met u, afhankelijk van uw situatie. We willen u graag goed leren kennen, zodat wij beter voor u kunnen zorgen. Hulp van uw familie en vrienden is alle dagen welkom, want zij kennen u tenslotte het beste. Ook kan familie ons helpen om u beter te leren kennen.

Binnentuin en beweegtuin

Bij mooi weer halen we graag een frisse neus. Zit u ook graag buiten als de zon schijnt? Bornholm heeft verschillende (binnen)tuinen met een terras. Heel bijzonder is onze ‘beweegtuin’. Daar vindt u beweegtoestellen speciaal ontworpen voor ouderen. Veilig bewegen op een eenvoudige manier, en ook nog in de buitenlucht!

Rondleiding aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? We helpen u graag!