Verpleeghuis Eigen Haard

Verzorgende leest voor uit een tijdschrift aan een blije mevrouw
  • Levendig huis in Zwanenburg
  • Aardige mensen
  • Attent en gastvrij
Kunt u niet meer thuis wonen? Bijvoorbeeld door de gevolgen van ouderdom of bij ziekte? Kies dan voor het gezellige en kleinschalige Eigen Haard. Dit mooi gerenoveerde verpleeghuis ligt midden in Zwanenburg. U kunt er rekenen op liefdevolle zorg. Het is een plek waar Zwanenburgers graag komen, een levendige ontmoetingsplaats. De kundige medewerkers hebben oog voor gezelligheid en service. Laat ons vooral weten wat voor u belangrijk is.

Snel contact met een Zorgexpert: 088 - 97 20 200

Verpleeghuis Eigen Haard in Zwanenburg

Lees meer over en klik door naar:

Een Zwanenburgs huis

Eigen Haard hoort echt bij Zwanenburg. Iedereen kent elkaar. Bij binnenkomst merkt u meteen de grote betrokkenheid van familie, vrijwilligers en buurtgenoten. Het verpleeghuis is overzichtelijk en ligt in een leuke woonwijk. Naast Eigen Haard zijn zelfstandige huurwoningen te vinden, voor 55-plussers. Ook zij zijn vaste bezoekers van het Huis van de Buurt in Eigen Haard. Het is dé ontmoetingsplek bewoners, familie, vrienden en buurtgenoten.

‘Ik lees elke dag even de krant in het restaurant. Ik houd van mensen om mij heen’
bewoner Eigen Haard

Adres
Sparrenlaan 1
1161 VE Zwanenburg
(020) 497 54 44
Routebeschrijving

Huis van de Buurt

Zodra u ons restaurant in komt bent u direct in het kloppend hart van Eigen Haard. De plek waar mensen samenkomen om te biljarten of te bloemschikken. Waar we de nog steeds razend populaire bingo houden en u samen met buurtbewoners uit Zwanenburg kunt genieten van een drankje of een vers gekookte maaltijd.

Liefdevolle aandacht

We vinden dat iedereen recht heeft op liefdevolle begeleiding. U kunt rekenen op passende zorg, verpleging, behandeling en begeleiding. We bespreken samen wat u zelf kan en nodigen uit om dat te blijven doen. Wij zijn er dag en nacht en werken met vaste teams, zodat u steeds vertrouwde gezichten ziet.

Wat vindt u belangrijk

Wilt u ons laten weten wat voor u belangrijk is? Graag leren wij u zo goed mogelijk kennen. Pas dan zult u onze aandacht als betekenisvol ervaren. Respect voor wie u bent, wat u interessant vindt of leuk. Daar draait het bij ons om.

Beschikbaarheid

Voor wonen in verpleeghuis van Eigen Haard kan een wachttijd zijn. Bekijk het overzicht met de wachttijden.

De zelfstandige appartementen op de 1e etage huurt u rechtstreeks van Woonzorg Nederland. De toewijzing van deze appartementen met zorg verloopt via Eigen Haard.

De verhuur van de seniorenwoningen naast Eigen Haard verloopt via Woonzorg Nederland

Wilt u snel meer informatie over wonen in Eigen Haard? Bel dan een Zorgexpert: 088 - 97 20 200.

Indicatie en kosten

 

U kunt in Eigen Haard komen wonen met een:

  • zorgprofiel 4 of 6, op somatische grondslag
  • zorgprofiel 5 met BOPZ

Bij het aanvragen van een indicatie zijn we u graag van dienst. Aarzel niet om ons hierover te bellen.

Heeft u een ander zorgprofiel? Check welke locatie het beste bij uw zorgprofiel past: zorgprofiel per locatie.

Voor wonen in Eigen Haard berekent het Centraal Administratiekantoor (CAK) uw eigen bijdrage. Lees hier meer over kosten verpleeghuis.

In de 14 zelfstandige appartementen op de eerste van Eigen Haard zijn wonen en zorg gescheiden. De woningen zijn in beheer van een woningbouwvereniging. U betaalt maandelijks huur en servicekosten. Huursubsidie is mogelijk als u daarvoor in aanmerking komt.

Rondleiding en aanmelden

Wilt u een kijkje nemen in Eigen Haard? Of meer weten over wat er mogelijk is? Onze Zorgexperts helpen u graag, ook bij het regelen van een zorgindicatie. Bel: 088 - 97 20 200. Of stuur een mail.

Rondleiding aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? We helpen u graag!