Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Bornholm tijdelijk verblijf

Duofiets en duo-scooter rijden buiten bij veld met rode klaprozen
  • Op krachten komen
  • Veel gezelligheid
  • Uitstekende zorg
Is thuis wonen nu even geen optie? Omdat u moet aansterken na een operatie of behandeling? Dan is tijdelijk verblijf in Bornholm een goede keuze. Ook als uw mantelzorger tijd voor zichzelf nodig heeft, bent u welkom voor tijdelijk verblijf bij ons. U kunt aansterken, herstellen en ook genieten van de levendigheid en activiteiten in verpleeghuis Bornholm.

Tijdelijk verblijf in Hoofddorp

U bent van harte welkom voor tijdelijk verblijf in verpleeghuis Bornholm. Bijvoorbeeld:

  • als uw mantelzorger even op adem moet komen
  • als thuis wonen tijdelijk niet mogelijk is
  • of als u na een ziekenhuisopname niet meteen naar huis kunt
‘Mijn vrouw is hier 4 weken wezen logeren, want ik was gevallen, bont en blauw. Ik moest gewoon even helemaal bijkomen. Maar gelukkig heeft ze genoten in Bornholm.’
dhr van E., echtgenoot

Adres
Bornholm 50
2133 AA Hoofddorp
(023) 554 97 19
Routebeschrijving

Aandacht en goede zorg voor u

U verblijft enkele dagen of weken bij ons en krijgt de zorg en begeleiding die u nodig heeft. Aansterken en uitrusten zijn natuurlijk belangrijk. Maar ook gezelligheid, sociale contacten en afwisseling. Dat alles vindt u in Bornholm. Er is een 1 of 2 persoonskamer voor u beschikbaar. En op de etage hebben we ook een gemeenschappelijke woonkamer. Als u wilt kunt u er eten, koffie komen drinken en anderen ontmoeten.

Volop activiteiten

Actief bezig zijn draagt bij aan herstel. We horen graag waar uw voorkeur naar uit gaat. Bornholm staat bekend om de leuke en afwisselende activiteiten.

Ruimte en natuur om u heen

Zit u graag buiten bij mooi weer? Er zijn in Bornholm verschillende tuinen en binnentuinen met een terras. Geniet er van de vogels, de vijver met vissen en ga ook even naar onze schapenweide. Voor een wat forsere wandeling kunt u samen met uw bezoek terecht in het nabijgelegen Haarlemmermeerse Bos.

 

 

Rondleiding aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? We helpen u graag!