Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Verpleeghuis Bornholm

Oud-Hollandse huiskamer met ouder echtpaar en kopjes koffie
  • Kwaliteit voorop
  • Respect voor iedereen
  • Een fijn huis
Zoekt u een goede sfeer, oprechte mensen om u heen en uitstekende zorg? Dan is Bornholm in Hoofddorp het verpleeghuis voor u. Met een chronische ziekte, bij ouderdom, revalidatie, dementie of ziekte van Parkinson is het veilig wonen in Bornholm. Mooi is de omgeving en bruisend zijn de activiteiten. Tegelijkertijd kunt u rekenen op liefdevolle aandacht.

Snel contact met een Zorgexpert: 088 - 97 20 200

Rondleidingsvideo

Verpleeghuis Bornholm in Hoofddorp

Lees meer en klik door naar:

In een groene en rustige woonwijk

Verpleeghuis Bornholm ligt aan de noordkant van Hoofddorp in een rustige en overzichtelijke wijk. Zodra u Bornholm binnenkomt voelt u de saamhorigheid en de wil om u te helpen. U staat er niet alleen voor, we doen het samen. Er is veel persoonlijke aandacht voor u en voor wie u bent.

Zorg met aandacht

We vinden dat goede zorg ook liefdevol moet zijn. U kunt rekenen op passende zorg, verpleging, behandeling en begeleiding. Samen bespreken we wat u zelf kan en nodigen uit om dat te blijven doen. Wij zijn er dag en nacht en werken met vaste teams, zodat u steeds vertrouwde gezichten ziet.

Adres
Bornholm 50
2133 AA Hoofddorp
(023) 554 97 19
Routebeschrijving

Samen is meer mogelijk

Samenwerking met uw familie, vrienden en kennissen betekent dat we samen meer voor u kunnen doen. Naar een activiteit gaan, nieuwe kleding kopen, u naar het ziekenhuis brengen voor een consult. Daarvoor rekenen we ook op uw familie en mantelzorgers.

‘Ik ben uitermate tevreden. De verzorging is heel goed. Soms geven ze me letterlijk een aai over mijn hoofd.’
de heer M., bewoner van Bornholm

Belangrijk in uw leven

Laat ons vooral weten wat voor u belangrijk is in het leven. Was u altijd een ‘vroege vogel’? Dan kunt u bij ons ook vroeg uit de veren. Of slaapt u liever wat uit? Ieder mens heeft andere wensen en gewoonten. Aan u en aan familieleden de vraag om ons te helpen om u beter te leren kennen. Dat kunnen praktische dingen zijn of informatie over wat voor u belangrijk is.

Bijzondere bezigheden

Binnenshuis is genoeg te doen. In de stijlvolle lounge-room met zijn grote ramen en mooie lichtinval is het altijd gezellig druk. Optredens, kookactiviteiten, bingo, een lentefeest, een paasbrunch. In verpleeghuis Bornholm draait het om meer dan zorg alleen. Spelletjes, muziekmiddagen, kookactiviteiten, bijna elke dag zijn er activiteiten waaraan u kunt meedoen. Op loopafstand ligt een winkelcentrum met een supermarkt.

Veel groen en lekker buiten zijn

Zit u graag buiten als de zon schijnt? Dan is er volop keuze voor u. Bornholm heeft verschillende tuinen en binnentuinen met een terras. U ziet de vogels, er is een vijver met vissen en een groene weide met schapen. Mensen met  dementie zijn ook welkom in de speciale Beweegtuin. En voor een wat forsere wandeling kunt u terecht in het nabijgelegen Haarlemmermeerse Bos.

Eten in Bornholm

Lekker eten is belangrijk, en daarom is er dagelijks de keuze uit twee heerlijke menu’s. Ook bezoek is welkom, voor een lunch of snack in ons restaurant en ’s avonds kunnen zij op de afdeling aanschuiven voor een warme maaltijd. Natuurlijk vragen wij daar wel een vergoeding voor.

Rondleiding aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? We helpen u graag!