Verpleeghuis Vreugdehof

Afbeelding van Verpleeghuis Vreugdehof
  • Aandacht en betrokkenheid
  • Kwaliteit op nummer 1
  • Deskundig en liefdevol
Bij Vreugdehof hebben de medewerkers het hart op de juiste plaats. Zoekt u een verpleeghuis waar u veilig woont, met goede verzorging? Bij Vreugdehof vindt u een luisterend oor, liefdevolle aandacht en goede medische behandeling. Een mooie verrassing is onze prachtige tuin, met vijver, pergola's en ruim terras.

Snel contact met een Zorgexpert: 088 - 97 20 200

Verpleeghuis Vreugdehof in Amsterdam-Zuid

Lees meer en klik door naar:

Wilt u meer weten? Bel een van onze Zorgexperts: 088 - 97 20 200.

Comfortabele zorgomgeving

Naar een verpleeghuis gaan is waarschijnlijk niet uw wens, maar het kan soms onvermijdelijk zijn. Bijvoorbeeld als u niet meer thuis kunt wonen vanwege een chronische ziekte of de gevolgen van ouderdom. Of omdat er sprake is van dementie of de ziekte van Parkinson. Vreugdehof is een comfortabele zorgomgeving voor alle ouderen die verpleging, verzorging, bescherming en begeleiding nodig hebben. Iedereen kan zichzelf zijn, respect voor elkaar en vrijheid zijn vanzelfsprekend. Vreugdehof heeft het certificaat de 'Roze Loper'.

‘Goede en prettige omgang, geweldige mensen, de verpleging, fysiotherapeut, ergotherapeut, bij de receptie, restaurant en activiteiten.’
De heer Croese

Adres
De Klencke 111
1083 HH Amsterdam
(020) 541 61 11
Routebeschrijving

Familie en vrienden welkom

Aandacht geven, betrokken zijn, dat vinden we belangrijk. Wie bij ons verblijft, wordt gehoord en gezien. U bepaalt, samen met de familie, zoveel mogelijk uw eigen koers. Wij behandelen u met respect en hebben waardering voor uw levensstijl en achtergrond. Hopelijk kunt u uw levensstijl zoveel mogelijk voortzetten. De deur staat altijd open voor uw familieleden, vrienden en kennissen. Zij zijn van harte uitgenodigd om samen met ons gezelligheid te scheppen en kleine taken op te pakken. U kunt ook samen op stap, binnen of buiten het gebouw.

Wat u belangrijk vindt

Een frisse neus halen, van de zon genieten, naar klassieke muziek luisteren; een goed gevoel zit vaak in de kleine dingen. Vertel ons wat uw leefstijl is en wat u belangrijk vindt, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Aan u en aan familieleden de vraag om ons te helpen om u beter te leren kennen. Houdt u van muziek, en welke? Doen we u een plezier als we u vragen om mee te helpen met koken? Natuurlijk bespreken we ook welke begeleiding en zorg u nodig heeft. U bent vrij om te bepalen hoe u uw dag indeelt.

Beschikbaarheid

Voor wonen in Vreugdehof kan een wachttijd zijn. Bekijk het overzicht met de wachttijden. Wilt u snel meer informatie over wonen in Vreugdehof? Bel dan een Zorgexpert: 088 - 97 20 200.

Indicatie en kosten

U kunt in Vreugdehof komen wonen met een:

  • zorgprofiel 5 & 7 met BOPZ, bij dementie
  • zorgprofiel 6 & 8 op somatische grondslag
  • zorgprofiel GRZ bij revalidatie
  • ELV hoog bij tijdelijk verblijf
  • WMO bij dagbehandeling

Bij het aanvragen van een indicatie zijn we u graag van dienst. Aarzel niet om ons hierover te bellen.

Heeft u een ander zorgprofiel? Check welke locatie het beste bij uw zorgprofiel past: zorgprofiel per locatie.

Voor wonen in een verpleeghuis of groepswoning berekent en int het Centraal Administratiekantoor (CAK) uw eigen bijdrage. Lees meer over kosten Verpleeghuis.

Rondleiding en aanmelden

Wilt u een kijkje nemen in Vreugdehof? Of meer weten over wat er mogelijk is? Onze Zorgexperts helpen u graag, ook bij het regelen van een zorgindicatie. Bel: 088 - 97 20 200. Of stuur een mail.

Rondleiding aanvragen?

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? We helpen u graag!