Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Verpleeghuis Vreugdehof

Man in rolstoel en dochter lezen de krant in zonnige binnentuin
  • Aandacht en betrokkenheid
  • Kwaliteit op nummer 1
  • Deskundig en liefdevol
Bij Vreugdehof hebben de medewerkers het hart op de juiste plaats. Zoekt u een verpleeghuis waar u veilig woont, met goede verzorging? Bij Vreugdehof vindt u een luisterend oor, liefdevolle aandacht en goede medische behandeling. Een mooie verrassing is onze prachtige tuin, met vijver, pergola's en ruim terras.

Snel contact met een Zorgexpert: 088 - 97 20 200

Rondleidingsvideo

Verpleeghuis Vreugdehof in Amsterdam-Zuid

Lees meer en klik door naar:

Wilt u meer weten? Bel een van onze Zorgexperts: 088 - 97 20 200.

Comfortabele zorgomgeving

Naar een verpleeghuis gaan is waarschijnlijk niet uw wens, maar het kan soms onvermijdelijk zijn. Bijvoorbeeld als u niet meer thuis kunt wonen vanwege een chronische ziekte of de gevolgen van ouderdom. Of omdat er sprake is van dementie of de ziekte van Parkinson. Vreugdehof is een comfortabele zorgomgeving voor alle ouderen die verpleging, verzorging, bescherming en begeleiding nodig hebben. Iedereen kan zichzelf zijn, respect voor elkaar en vrijheid zijn vanzelfsprekend. Vreugdehof heeft het certificaat de 'Roze Loper'.

‘Goede en prettige omgang, geweldige mensen, de verpleging, fysiotherapeut, ergotherapeut, bij de receptie, restaurant en activiteiten.’
De heer Croese

Adres
De Klencke 111
1083 HH Amsterdam
(020) 541 61 11
Routebeschrijving

Familie en vrienden welkom

Aandacht geven, betrokken zijn, dat vinden we belangrijk. Wie bij ons verblijft, wordt gehoord en gezien. U bepaalt, samen met de familie, zoveel mogelijk uw eigen koers. Wij behandelen u met respect en hebben waardering voor uw levensstijl en achtergrond. Hopelijk kunt u uw levensstijl zoveel mogelijk voortzetten. De deur staat altijd open voor uw familieleden, vrienden en kennissen. Zij zijn van harte uitgenodigd om samen met ons gezelligheid te scheppen en kleine taken op te pakken. U kunt ook samen op stap, binnen of buiten het gebouw.

Wat u belangrijk vindt

Een frisse neus halen, van de zon genieten, naar klassieke muziek luisteren; een goed gevoel zit vaak in de kleine dingen. Vertel ons wat uw leefstijl is en wat u belangrijk vindt, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Aan u en aan familieleden de vraag om ons te helpen om u beter te leren kennen. Houdt u van muziek, en welke? Doen we u een plezier als we u vragen om mee te helpen met koken? Natuurlijk bespreken we ook welke begeleiding en zorg u nodig heeft. U bent vrij om te bepalen hoe u uw dag indeelt.

Rondleiding aanvragen?

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? We helpen u graag!