Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Verpleeghuis Rozenholm

Bewoonster in Rozenholm
  • Goede zorg en begeleiding
  • Een liefdevolle sfeer
  • Het huis van Aalsmeer
Kunt u door ouderdom, dementie of een chronische aandoening niet meer thuis wonen? Wie verbonden is aan Aalsmeer voelt zich in verpleeghuis Rozenholm meestal snel op z’n gemak. Het huis ligt middenin de levendige dorpskern van Aalsmeer. Onze aardige zorgmedewerkers heten u van harte welkom.

Snel contact met Zorgbemiddeling: 020 - 756 00 30 of 020 - 333 43 83

Rondleidingsvideo

 

Verpleeghuis Rozenholm in Aalsmeer

Lees meer over en klik door naar:

Als u uitstekende zorg en begeleiding zoekt in Aalsmeer, bent u bij Rozenholm aan het goede adres. Aalsmeer is een hechte gemeenschap. Veel mensen kennen elkaar en zijn  betrokken en dat maakt de sfeer in ons huis zo prettig. ‘Zo thuis mogelijk’ is ons uitgangspunt. Iedereen kan zichzelf zijn, respect voor elkaar en zorgzaamheid zijn vanzelfsprekend.

Bij dementie, ouderdom of een chronische ziekte is Rozenholm een fijne plek om te wonen.

‘Ik voel me hier thuis en dat zegt heel wat, want ik ben niet zo snel tevreden.’
Bewoonster van Rozenholm

Adres
Molenpad 4
1431 BZ Aalsmeer
(0297) 34 34 31
Routebeschrijving

Landelijk uitzicht en gezellig dorps

Aan de rand van Aalsmeer ligt verpleeghuis Rozenholm, een kleinschalige locatie met uitzicht op landerijen en tuinbouw. Het gebouw is gelegen aan het centrum van Aalsmeer met uitzicht op de Brandewijnsloot, de molen en de historische tuin. Het is een licht gebouw met veel ramen, waardoor er altijd wat te zien valt.  

Zorg met aandacht

We vinden dat goede zorg ook liefdevol moet zijn. U kunt rekenen op passende zorg, verpleging, behandeling en begeleiding. We bespreken samen wat u zelf kan en nodigen uit om dat te blijven doen. Wij zijn er dag en nacht en streven naar werken met vaste teams, zodat u steeds vertrouwde gezichten ziet.

Samen is meer mogelijk

Samenwerking met uw familie, vrienden en kennissen betekent dat we samen meer voor u kunnen doen. Naar een activiteit gaan, de kledingkast vullen met winter- of zomerkleding, u naar het ziekenhuis brengen voor een consult. Daarvoor rekenen we op uw familie en mantelzorgers.

Belangrijk in uw leven

Laat ons vooral weten wat voor u belangrijk is in het leven. Elk mens heeft andere wensen en gewoonten. Aan u en aan familieleden de vraag om ons te helpen om u beter te leren kennen. Dat kunnen praktische dingen zijn of informatie over zaken die voor u belangrijk zijn.

Binnentuin

Zit u graag buiten als de zon schijnt? Rozenholm heeft een prachtige binnentuin met veel planten en bloemen. Is het mooi weer, dan zit de binnentuin al gauw vol. Ook aan de waterkant kunt u buiten zitten, op een mooie vlonder ziet u de zon ondergaan. Vanaf uw comfortabele zitplaats heeft u uitzicht op de Historische Tuin en in de zomer op allerlei bootjes.

Ontspanning en gezelligheid

Naast de nodige rust is er volop activiteit in Rozenholm. Zo hebben we regelmatig bezoek van gezelschapsdieren van bijvoorbeeld de kinderboerij. Denk hierbij aan konijnen en een kat. Wie wil, geniet van optredens, zangers en artiesten. Als het zonnetje schijnt gaan we erop uit of maken we een wandeling in de buurt. U zult merken dat stagiaires en vrijwilligers graag iets samen met u willen ondernemen. Onze vrijwilligers komen wekelijks op bezoek voor diverse activiteiten, zoals onder andere bloemschikken, sjoelen, de hobbymiddag en zingen op donderdag. 

Rondleiding aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? We helpen u graag!