Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Dagbesteding Het Schouw

Drie oudere vrouwen eten samen in restaurant
  • Inspirerende activiteiten
  • Samen bezig zijn
  • Structuur in de dag
Wie thuis woont en een steuntje in de rug kan gebruiken, is van harte welkom bij Dagbesteding Het Schouw. Bij het ouder worden is het soms moeilijker om in de weer te blijven en een dagstructuur te hebben. Ook sociale contacten kunnen verminderen. Als u in Amsterdam-Noord woont, kunt u overdag terecht bij Dagbesteding Het Schouw. Het is er gezellig, we doen leuke en nuttige dingen, u bent onder de mensen en heeft houvast in het dagritme.

Snel meer weten? Bel 020 - 756 40 00

Een aangename dag in Amsterdam-Noord

Overdag even weg van huis en onder de mensen zijn? Dagbesteding Het Schouw is er voor thuiswonende ouderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Contact met anderen, samen iets ondernemen en ritme in de dag, dat is waar het om gaat. Ook als u lichte geheugenproblemen heeft, verwelkomen wij u van harte.

'Ze zijn hier erg lief. Toen m’n man 2 jaar geleden overleed zag ik het niet meer zitten. Maar nu heb ik voor het eerst in m’n leven yoga gedaan, en ik vond het nog leuk ook!'
mevrouw M., bezoekster Dagbesteding Het Schouw

Adres
Dollardplein 2
1025 XJ Amsterdam
(020) 756 40 00
Routebeschrijving

Wat past er bij u?

Mensen om u heen, activiteiten ondernemen, samen dingen doen, bij Dagbesteding Het Schouw is veel mogelijk. We willen u goed leren kennen en bespreken met u waar uw voorkeur naar uitgaat. Wat vindt u nuttig, leerzaam en gezellig om te doen? U treft aardige mensen bij ons aan. En, interessante activiteiten om uw lichaam en geest actief te houden.

Samen iets ondernemen

De dag begint met een kopje koffie. Daarna kiezen we iets uit: creatief bezig zijn, beweging, samen lezen, muziek maken, iemand anders helpen, in de tuin de natuur bekijken. Soms schuiven we aan bij het Huis van de Buurt in Het Schouw. We doen dan mee aan gezamenlijke activiteiten: van cultuur en creativiteit tot sport en spel. Niets moet, alles mag...
We zijn open van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Aanmelden dagbesteding

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? We helpen u graag!