Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Kleinschalig wonen Jatopa

Indische oudere vrouw liefdevol omarmd
  • Wonen zoals thuis
  • Ruime veranda met tuin
  • Betrokken familie
De parel van Amsterdam-West, zo wordt kleinschalig groepswonen Jatopa genoemd. Zoekt u een huis waar u zichzelf kunt zijn en waar vriendschappen ontstaan? Kom dan kijken in de prachtige groepswoningen van Jatopa. Met een chronische ziekte of handicap is Jatopa een veilig en huiselijk thuis.

Snel contact met een Zorgexpert: 088 - 97 20 200

Rondleidingsvideo

Kleinschalig groepswonen na CVA en bij chronisch ziek

Na een beroerte (CVA), met een chronische ziekte of beperking kunt u veilig en goed verzorgd wonen Jatopa. Een hartelijk team medewerkers staat voor u klaar. Twee van de vier groepswoningen worden bewoond door ouderen met een Indische of Aziatische achtergrond.

Comfort en gezelligheid

U woont in Jatopa met vijf anderen in een groepswoning. Ieder heeft een eigen ruime zitslaapkamer. Als u uw  kamer inricht met persoonlijke spullen en eigen meubels, zult u zich snel thuis voelen. Er is ook een eigen badkamer bij. Heeft u behoefte aan gezelschap? In de stijlvol ingerichte gemeenschappelijke woonkamer en keuken speelt zich het gezamenlijke leven af. Hier ontmoet u de andere bewoners of kunt u bijvoorbeeld uw bezoek ontvangen. Er vinden ook activiteiten plaats.

‘We helpen elkaar en geven om elkaar. Dat is het voornaamste.’
Mevrouw Albinus-Meulenaar, bewoonster van Jatopa

Adres
Jan Tooropstraat 403
1061 AE Amsterdam
(020) 756 67 21 | ook bereikbaar met eindcijfer 2, 3 en 4
Routebeschrijving

Zorg en begeleiding

In Jatopa krijgt u de dagelijkse zorg en begeleiding die u nodig heeft. Is er meer zorg nodig, bijvoorbeeld van een specialist ouderengeneeskunde of een fysiotherapeut? Dan schakelen we collega’s van andere nabijgelegen verpleeghuizen in. Het Jatopa-team bestaat uit een vaste groep medewerkers. Daardoor ziet u steeds dezelfde vertrouwde gezichten, en dat is wel zo fijn.

Amsterdam Nieuw-West

Jatopa ligt in een levendige buurt van Amsterdam, in Nieuw-West. Alle voorzieningen zijn dichtbij huis. Is het mooi weer, dan is de veranda een heerlijke plek om te zitten. Op de veranda heeft u uitzicht op een fraaie binnentuin.

Samen koken

We koken elke dag zelf in onze open keuken, met verse ingrediënten. U stelt samen met uw medebewoners zelf het weekmenu samen. Daarbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met ieders wensen. Als u dat leuk vindt, kunt u natuurlijk ook helpen bij het bereiden van de maaltijden. Heeft u tussen de maaltijden door behoefte aan een snack of iets anders? U kunt, net als thuis, altijd zelf iets (uit de koelkast) nemen.

Familie en vrienden welkom

Ook voor familieleden is Jatopa een vertrouwde omgeving. De sfeer is prettig en ongedwongen. Familie en vrienden kunnen komen en gaan wanneer ze willen, zelf koffie en thee zetten. Of samen koken met de verzorgenden en dan gezellig aanschuiven.

Rondleiding aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? We helpen u graag!