Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Dagbesteding de Doorstappers

Dagbesteding de Doorstappers in Hoofddorp
  • Voor mensen met (jong)dementie
  • Lekker naar buiten!
  • Van museum tot stadswandeling
Bent u op zoek naar een actieve invulling van de dag met gezellige mensen om u heen? U bent van harte welkom bij de Doorstappers.

Samen op stap

Nederland is een prachtig land om te wandelen en cultuur op te snuiven. En dat is nou precies wat wij doen bij dagbesteding De Doorstappers. Bij ons kunt u op maandag en vrijdag mee voor een prachtige wandeling door de duinen, bossen of steden. Gaat u liever naar een museum? Ook daar gaan wij graag met u naar toe op woensdag.

We doen het samen, want dat is immers gezelliger en je ontmoet gelijkgestemden. U mag uw wensen voor de uitstapjes kenbaar maken en u komt op plekken waar u nooit eerder bent geweest.

Adres
Hankstraat 3
2134 DT Hoofddorp
06 - 22 15 36 81
Routebeschrijving

Van bollenveld tot paddenstoel

Doordat we veel buiten zijn, beleven we de seizoenen intens. In het voorjaar is het prachtig om langs de bollenvelden te wandelen en het bloesempark te bezoeken. In het najaar speuren we de bossen af naar bijzondere paddenstoelen. We reizen met het openbaar vervoer en komen op diverse plaatsen in delen van Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

Er wordt altijd volop genoten en we pauzeren op bijzondere plekken. Hier en daar pakken we een terras. Er wordt gepraat en gelachen. En tijdens zo'n genietmoment, kan het zomaar gebeuren dat u zich op vakantie waant... Hoe fijn…!

Tijden

Op maandag, woensdag en vrijdag zijn wij open van 09.00 en 17.00 uur, waarvan we ongeveer 6 uur op pad zijn. Voor meer informatie over de invulling van de dag, kunt u contact met ons opnemen.

Vervoer

Als u Dagbesteding de Doorstappers bezoekt is het mogelijk om gehaald en gebracht te worden. Voor mensen die buiten Hoofddorp wonen, geldt dat helaas niet altijd. In dat geval zoeken wij in overleg naar een passende oplossing.

Meer weten?

Aanmelden dagbesteding

Wilt u een rondleiding of kennismaken? We helpen u graag!