Dagbesteding Eigen Haard

Afbeelding van Dagbesteding Eigen Haard
  • Veel leuke activiteiten
  • Samen met anderen
  • Voor en door Zwanenburgers
Overdag even weg van huis en onder de mensen zijn? Voor leuke ontmoetingen en gezelligheid met buurtgenoten bent u van harte welkom bij Dagbesteding Eigen Haard. Wie lichte geheugenproblemen heeft kan overdag terecht bij dagbesteding. U vindt hartelijke mensen, we doen leuke en betekenisvolle dingen, maar gewoon een kopje koffie drinken kan natuurlijk ook. U bent van harte welkom.

Dagbesteding Eigen Haard in Zwanenburg

Eigen Haard hoort echt bij Zwanenburg. Iedereen kent elkaar. De betrokkenheid van familie, vrijwilligers en buurtgenoten is dan ook groot. In het woonzorgcentrum vindt u de ontmoetingsplek Huis van de Buurt en een gespecialiseerde dagbesteding met ondersteuning.

‘Ik ben hier graag. Voor een kopje koffie of om even de krant te lezen’
Bezoeker restaurant Eigen Haard

Huis van de Buurt

Zodra u ons restaurant binnenloopt bent u direct in het kloppend hart van het Huis van de Buurt. De plek waar mensen samenkomen om te biljarten of te bloemschikken. Waar we de razend populaire bingo houden en waar u samen met buurtbewoners uit Zwanenburg kunt genieten van een drankje of een vers gekookte maaltijd.

Adres
Sparrenlaan 1
1161 VE Zwanenburg
(020) 407 75 92
Routebeschrijving

Een aangename dag in Zwanenburg

Als er structuur in uw dag nodig is, kunt u terecht bij onze dagbesteding. Vooral bij beginnende dementie is het fijn om eens in een andere omgeving te zijn. U maakt nieuwe dingen mee, ziet en hoort andere mensen. Die extra activiteit werkt stimulerend. Bij Dagbesteding Eigen Haard zijn gemiddeld 8 bezoekers.  

Samen iets doen

Eerst een lekker kopje koffie en daarna samen iets doen. Een creatieve workshops, samen de krant lezen of een spel. Ook maken we uitstapjes en bezoeken we regelmatig grotere evenementen, zoals concerten en optredens. Samen proberen we activiteiten te vinden die bij u passen. Dat kunnen ook arbeidsmatige activiteiten zijn: een ander helpen, adviseren op uw kennisgebied of vrijwilligerswerk. Laat ons vooral weten wat uw hobby’s zijn en wat u interessant vindt om te doen.

Ritme in de dag

Als er bij dementie sprake is van een verstoord dag-/nachtritme kan dagbesteding daar positief in bijsturen. Professionele activiteitenbegeleiders en vrijwilligers zorgen dat het een heerlijk dag voor u is.

Wanneer kunt u bij ons terecht?

Dagbesteding Eigen Haard is open op werkdagen tussen 10.00 - 16.00 uur.

Beschikbaarheid

Voor wonen in verpleeghuis van Eigen Haard kan een wachttijd zijn. Bekijk het overzicht met de wachttijden.

De zelfstandige appartementen op de 1e etage huurt u rechtstreeks van Woonzorg Nederland. De toewijzing van deze appartementen met zorg verloopt via Eigen Haard.

De verhuur van de seniorenwoningen naast Eigen Haard verloopt via Woonzorg Nederland

Wilt u snel meer informatie over wonen in Eigen Haard? Bel dan een Zorgexpert: 088 - 97 20 200.

Indicatie en kosten

U kunt in Eigen Haard komen wonen met een:

  • zorgprofiel 4 of 6, op somatische grondslag
  • zorgprofiel 5 met BOPZ

Bij het aanvragen van een indicatie zijn we u graag van dienst. Aarzel niet om ons hierover te bellen.

Heeft u een ander zorgprofiel? Check welke locatie het beste bij uw zorgprofiel past: zorgprofiel per locatie.

Voor wonen in een verpleeghuis of groepswoning berekent en int het Centraal Administratiekantoor (CAK) uw eigen bijdrage. Lees meer over kosten verpleeghuis.

Rondleiding en aanmelden

Wilt u een kijkje nemen in Eigen Haard? Of meer weten over wat er mogelijk is? Onze Zorgexperts helpen u graag, ook bij het regelen van een zorgindicatie. Bel: 088 - 97 20 200. Of stuur een mail.

Rondleiding aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? We helpen u graag!