Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Dagbesteding Eigen Haard

Blije oude vrouw met wit haar verzorgt samen de geraniums buiten op terras
  • Veel leuke activiteiten
  • Samen met anderen
  • Voor en door Zwanenburgers
Overdag even weg van huis en onder de mensen zijn? Voor leuke ontmoetingen en gezelligheid met buurtgenoten bent u van harte welkom bij Dagbesteding Eigen Haard. Wie fysieke of geheugenproblemen heeft kan overdag terecht bij dagbesteding. U vindt hartelijke mensen, we doen leuke en betekenisvolle dingen, maar gewoon een kopje koffie drinken kan natuurlijk ook. U bent van harte welkom.

Iedereen kent elkaar

Eigen Haard hoort echt bij Zwanenburg. Iedereen kent elkaar. De betrokkenheid van familie, vrijwilligers en buurtgenoten is dan ook groot. In het woonzorgcentrum vindt u de ontmoetingsplek Huis van de Buurt en aan de achterzijde (ingang Kerkhoflaan) gespecialiseerde dagbesteding met ondersteuning.

De dagbesteding is beschikbaar voor mensen met een WMO-indicatie. Niet alleen voor mensen met geheugenproblemen, maar ook voor mensen met lichte lichamelijke klachten.

Adres
Sparrenlaan 1
1161 VE Zwanenburg
(020) 407 75 92
Routebeschrijving

Een aangename dag in Zwanenburg

Als er structuur in uw dag nodig is, kunt u terecht bij onze dagbesteding. Vooral bij beginnende dementie is het fijn om eens in een andere omgeving te zijn. U maakt nieuwe dingen mee, ziet en hoort andere mensen. Die extra activiteit werkt stimulerend. Elke dag wordt er gewandeld in Zwanenburg en kan er dagelijks samen de lunch gebruikt worden. Bij Dagbesteding Eigen Haard zijn gemiddeld 12 bezoekers per dag.  

Samen iets doen

Eerst een lekker kopje koffie en daarna samen iets doen. Een creatieve workshop, samen de krant lezen of een spel. Ook maken we uitstapjes en bezoeken we soms musea of een tuincentrum. Samen proberen we activiteiten te vinden die bij u passen. Dat kunnen ook arbeidsmatige activiteiten zijn: een ander helpen, adviseren op uw kennisgebied of vrijwilligerswerk. Laat ons vooral weten wat uw hobby’s zijn en wat u interessant vindt om te doen.

Ritme in de dag

Als er bij dementie sprake is van een verstoord dag-/nachtritme kan dagbesteding daar positief in bijsturen. Professionele activiteitenbegeleiders en vrijwilligers zorgen dat het een heerlijk dag voor u is.

Wanneer kunt u bij ons terecht?

Dagbesteding Eigen Haard is open op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur.

Rondleiding aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? We helpen u graag!