Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Dagbesteding De Venser

Man, vrouw en oudere man spelen samen Rummikub aan tafel in huiskamer
  • Activiteiten naar wens
  • Samen jezelf zijn
  • De dag vliegt voorbij
Overdag even weg van huis en onder de mensen zijn? Wie lichte geheugenproblemen heeft kan overdag bij ons terecht. We maken het gezellig voor u. U vindt bij Dagbesteding De Venser in Amsterdam-Zuidoost hartelijke mensen. We doen leuke dingen, maar gewoon een kopje koffie drinken kan natuurlijk ook. U bent van harte welkom.

Een aangename dag in Amsterdam-Zuidoost

Als er structuur in uw dag nodig is, kunt u terecht bij de dagbesteding. Vooral bij beginnende dementie is het fijn om eens in een andere omgeving te zijn. U maakt nieuwe dingen mee, ziet en hoort andere mensen. Die extra activiteit werkt stimulerend. Bij Dagbesteding De Venser komt u aardige mensen tegen, we helpen u en organiseren activiteiten die bij u passen.

‘De huisarts zei dat het goed zou zijn voor mijn vader. Eerst had ik er echt moeite mee. Maar ik merk dat hij alerter is, en ook beter slaapt ‘s nachts.'
Eveline, dochter van bezoeker Dagbesteding De Venser

Adres
Berthold Brechtstraat 1
1102 RA Amsterdam
(020) 756 52 00
Routebeschrijving

Eerst een lekker kopje koffie

Eerst een lekker kopje koffie en daarna samen iets doen. Bijvoorbeeld een spel, iets creatiefs, samen de krant lezen en wandelen. Muziek luisteren, knutselen, geheugentraining en beweging. Samen proberen we activiteiten te vinden die bij u passen. Dat kunnen ook arbeidsmatige activiteiten zijn: een ander helpen, adviseren op uw kennisgebied of vrijwilligerswerk. Laat ons vooral weten wat uw hobby’s zijn en wat u interessant vindt om te doen.

Ritme in de dag

Tussen de middag eten we gezamenlijk. Als er bij dementie sprake is van een verstoord dag-/nachtritme kan dagbesteding daar positief in bijsturen. Professionele activiteitenbegeleiders en vrijwilligers zorgen dat het een heerlijk dag voor u is.
We zijn open van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

En verder?

In De Venser hebben we veel faciliteiten, zoals restaurant, café, kapsalon, bibliotheek en een winkel voor dagelijkse boodschappen.

 

Rondleiding aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? We helpen u graag!