Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Huis van de Buurt

Biljarten aan biljarttafel twee oude mannen kijken toe
Andere mensen ontmoeten, samen een kopje koffie drinken of meedoen met leuke activiteiten. Dat wordt lastiger als u minder zelfstandig bent door ouderdom, ziekte of dementie. Niemand hoeft alleen te zijn als hij of zij dat niet wil. In een Huis van de Buurt ontmoet u andere mensen en is er altijd iets te doen.

Altijd iets te doen

In een Huis van de Buurt kunt u als buurtbewoner meedoen aan tal van leuke activiteiten. Leeftijd of zorgvraag doen er niet toe, iedereen is van harte welkom. Loopt u gewoon binnen voor een kopje koffie, een borrel en voor een praatje of een spelletje. In het Huis van de Buurt kunt u ongedwongen samen zijn, waarbij niets moet en alles mag.

Alles in de buurt

Een Huis van de Buurt van Amstelring ligt naast of in een woonzorgcentrum. U kunt als bezoeker makkelijk gebruik maken van faciliteiten zoals een computerhoek, bibliotheek of restaurant. Wilt u een afspraak met één van onze behandelaars of advies over zorg? We helpen u graag verder.

Geen indicatie nodig

Voor een bezoek aan een Huis van de Buurt heeft u geen zorgindicatie nodig. Iedereen is van harte welkom om langs te komen.

Bezoek een huis bij u in de buurt:

Of bel voor meer informatie: 088 - 97 20 200.

Ook interessant: