Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Huis van de Buurt & inloopactiviteiten

Biljarten aan biljarttafel twee oude mannen kijken toe
Andere mensen ontmoeten, samen een kopje koffie drinken of meedoen met leuke activiteiten. Dat wordt lastiger als u minder zelfstandig bent door ouderdom, ziekte of dementie. Niemand hoeft alleen te zijn als hij of zij dat niet wil. In een Huis van de Buurt ontmoet u andere mensen en is er altijd iets te doen.

Altijd iets te doen

In een Huis van de Buurt kunt u als buurtbewoner meedoen aan tal van leuke activiteiten. Leeftijd of zorgvraag doen er niet toe, iedereen is van harte welkom. Loopt u gewoon binnen voor een kopje koffie, een borrel en voor een praatje of een spelletje. In het Huis van de Buurt kunt u ongedwongen samen zijn, waarbij niets moet en alles mag.

Alles in de buurt

Een Huis van de Buurt van Amstelring ligt naast of in een woonzorgcentrum. U kunt als bezoeker makkelijk gebruik maken van faciliteiten zoals een computerhoek, bibliotheek of restaurant. Wilt u een afspraak met één van onze behandelaars of advies over zorg? We helpen u graag verder.

Geen indicatie nodig

Voor een bezoek aan een Huis van de Buurt heeft u geen zorgindicatie nodig. Iedereen is van harte welkom om langs te komen.

Bezoek een huis bij u in de buurt:

Of bel voor meer informatie: 088 - 97 20 200.

Ook interessant: