Kwaliteit

Afbeelding van Kwaliteit
Liefdevolle zorg staat bij Amstelring voorop. Om dat goed te doen is kwaliteit heel belangrijk. Onze ervaring leert dat de beste kwaliteit wordt bereikt door zorgprofessionals zelf verantwoordelijk te maken. Want het zijn uw zorgprofessionals die samen met u en uw familie het beste kunnen bepalen welke zorg u nodig heeft.

Kwaliteit verpleeghuiszorg

Amstelring vindt het belangrijk dat u zicht heeft op de kwaliteit van onze verpleeghuiszorg en het welzijn van onze cliënten. Daarom vindt u in het kwaliteitsvenster van Amstelring alle informatie over de kwaliteit die onze verpleeghuiszorg u biedt.

Wij horen graag uw mening

Wij vinden het belangrijk dat wij samen met u en uw familie kijken wat uw wensen zijn en wat u kunt. Zodat u zelf grip heeft op de gemaakte afspraken. Bijvoorbeeld voor zorg bij u thuis of bij ons in een huis. De afspraken moeten dan duidelijk zijn, zodat u weet waar u aan toe bent. Om onze dienstverlening te verbeteren horen onze zorgprofessionals graag wat u van ons vindt. Geef daarom zelf, of via ons tevredenheidsonderzoek, uw mening.

Kwaliteitsonderzoeken Amstelring

Om van u te horen hoe u onze zorg en diensten ervaart, doen wij paar keer per jaar een tevredenheidsonderzoeken.

U kunt de resultaten lezen door het rapport te downloaden.

Daarnaast meten wij de kwaliteit van onze zorg met behulp van zorginhoudelijke kwaliteitsindicatoren (ZI-metingen) en audits. Deze zijn vaak ondergebracht in keurmerken.

Wilt u de kwaliteit van Amstelring vergelijken met andere woonzorgcentra, kijk dan op kiesbeter.nl