Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Revalidatie voor ouderen

Ergotherapeut helpt oudere vrouw om te lopen met krukken
Wie na een operatie, ongeval of behandeling niet naar huis kan, vindt bij Amstelring professionele revalidatie. U verblijft bij ons en komt weer helemaal op krachten. Met uitstekende verzorging en begeleiding van aardige medewerkers.

Revalidatie na een behandeling of operatie

Revalidatie kan nodig zijn na een heupoperatie, ongeval of behandeling in het ziekenhuis. Bent u al wat ouder en kwetsbaar, dan zijn de revalidatieafdelingen van Amstelring er speciaal voor u. Wij weten dat revalideren bij het ouder worden anders verloopt en extra aandacht vraagt.

Handelingen opnieuw aanleren

Revalideren betekent herstellen en handelingen opnieuw leren. In een periode van drie weken tot drie maanden werkt u aan uw herstel. Als het nodig is krijgt u ergotherapie, fysiotherapie en logopedie. Therapie helpt ook als u moet leren omgaan met beperkingen die blijvend zijn.

Welke plek past bij u?

Op zoek naar passende plek om te herstellen? In diverse huizen van Amstelring is een speciale revalidatieafdeling. Elk huis heeft een eigen karakter, specialisaties, voorzieningen en aanbod aan activiteiten. Onze huizen met revalidatieafdelingen vindt u in AmstelveenAmsterdam en Hoofddorp.

Bekijk alle locaties waar u kunt revalideren bij Amstelring. Of bel met een Zorgexpert en ontvang direct advies op maat: 088 - 97 20 200.

CVA Revalidatie

Wilt u revalideren na een CVA? Amstelring biedt twee professionele afdelingen gespecialiseerd in CVA-revalidatie:

Vragen over revalideren bij Amstelring

Heeft u een vraag? We helpen u graag! Bijvoorbeeld voor een rondleiding of bij het aanvragen van een indicatie.

Bel 088 - 97 20 200. Of stuur een mail.