Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Dagbesteding Floriande

Sjoelen: oudere man met snor en bril speelt het Oud-Hollandse spel sjoelen
  • Fijne sfeer
  • Leuke en zinvolle activiteiten
  • Structuur in uw dag
Bent u op zoek naar een gezellige en betekenisvolle besteding van uw dag met aardige mensen om u heen? U bent bij Dagbesteding Floriande in Hoofddorp van harte welkom. We maken het gezellig voor u. Op vaste dagen naar een dagbesteding gaan brengt structuur, geeft afleiding en zorgt voor meer contact met anderen. Ook zonder zorgindicatie kunt u langskomen bij Floriande, bij het Huis van de Buurt.

Een aangename dag in Hoofddorp

Een fijne sfeer, altijd liefdevol en met aandacht. Voel u welkom bij Dagbesteding Floriande en Huis van de Buurt Floriande. Beiden gevestigd in het sfeervolle restaurant van Floriande, direct gelegen aan het gelijknamige winkelcentrum.

Activiteiten

In en rondom het sfeervolle restaurant van Floriande organiseren we allerlei activiteiten, zoals bloemschikken, biljarten, zwemmen, creatieve workshops, lezen, wandelen en winkelen. Samen proberen we activiteiten te vinden die bij u passen. Dat kunnen ook arbeidsmatige activiteiten zijn: een ander helpen, adviseren op uw kennisgebied of vrijwilligerswerk voor goede doelen. En, regelmatig maken we een uitstapje. Uiteraard bepaalt u zelf waar u wel en niet aan mee wilt doen. Bijna alles kan, en niets hoeft!

‘Ik kies bewust voor wat meer reuring, nadat mijn vrouw is overleden. Ik hoorde van Huis in de Buurt Floriande, en stap voor stap ben ik hier steeds vaker te vinden. Ik voel me er thuis.’
Bezoeker dagbesteding Floriande

Voor wie?

Mensen die te maken hebben met eenzaamheid, geheugenproblemen of niet alleen thuis kunnen zijn als hun mantelzorger er niet is, zijn bij Dagbesteding Floriande van harte welkom.

Adres
Hankstraat 3
2134 DT Hoofddorp
Maandag, dinsdag & vrijdag: 06 -34 47 49 35. Dinsdag, woensdag & donderdag: 06 - 39 00 76 76.
Routebeschrijving

Samen eten

Tussen de middag eet de groep gezamenlijk in het restaurant van het Huis van de Buurt. Hier krijgt u een broodmaaltijd met een lekker soepje en dessert. Tegen betaling kunt u ook een warme maaltijd voor de avond bestellen. Dat is wel zo gemakkelijk; u hoeft ‘s avonds thuis niet meer aan de slag.

Faciliteiten

Natuurlijk kunt u in Floriande ook terecht voor praktische voorzieningen, zoals de apotheek, fysiotherapeut, kapper en pedicure. 

Tijd

We zijn open van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Vervoer

Als u Dagbesteding Floriande bezoekt is het mogelijk om gehaald en gebracht te worden. Voor mensen die buiten Hoofddorp wonen, geldt dat helaas niet altijd, in dat geval zoeken wij in overleg naar een passende oplossing.

Aanmelden Dagbesteding

Wilt u een rondleiding of kennismaken? We helpen u graag!