Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Dagbesteding De Klinker

Omslagdoeken bij oudere vrouwen met bril
  • Bruisend en gezellig
  • Respect voor iedereen
  • Veel activiteiten
Houdt u van levendigheid, mensen om uw heen, activiteiten en aanspraak? En bent u op zoek naar een leuke en betekenisvolle besteding van uw dag, bijvoorbeeld bij beginnende dementie? Kom dan langs bij de Dagbesteding De Klinker. U vindt er aardige mensen en leuke activiteiten en afleiding. Ook zonder zorgindicatie kunt u bij ons terecht in het Huis van de Buurt.

Een aangename dag in Amsterdam-West

Als er structuur in uw dag nodig is, kunt u terecht bij de dagbesteding. Vooral bij beginnende dementie is het fijn om eens in een andere omgeving te zijn. U maakt nieuwe dingen mee, ziet en hoort andere mensen. Bij Dagbesteding De Klinker komt u aardige mensen tegen, we helpen u en organiseren activiteiten die bij u passen.

Keuze uit veel activiteiten

Eerst een lekker kopje koffie en daarna samen iets doen. Bijvoorbeeld zang, handwerken, samen de krant lezen en wandelen. Of muziek luisteren, knutselen, geheugentraining en beweging. Laat ons vooral weten wat uw hobby’s zijn en wat u interessant vindt om te doen. Dat kunnen ook arbeidsmatige werkzaamheden zijn: een ander helpen of adviseren op uw kennisgebied, of vrijwilligerswerk. 

Adres
Borgerstraat 45
1053 PB Amsterdam
(020) 756 30 00 | noodnummer bij storing op vaste telefoon: 06 - 4133 7675
Routebeschrijving

Samen eten

Tussen de middag eten we gezamenlijk. Ook kunt u tegen betaling bij ons warm eten, zodat u thuis niet meer hoeft te koken.

Huis van de Buurt De Klinker

Huis van de Buurt De Klinker is een levendige multiculturele ontmoetingsplek voor bewoners in Amsterdam-West. Ook zonder zorgindicatie bent u hier van harte welkom. In De Klinker treft u een gezellig café-restaurant, internetcafé, pedicure, kapper, binnentuin met terras en fitnessruimte.

Openingstijden

De Klinker is 7 dagen per week 365 dagen per jaar geopend van 9.00 tot 17.00 uur.

Aanmelden Dagbesteding

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? We helpen u graag!