Wij gebruiken cookies en scripts om onze website te verbeteren. Meer informatie over het privacy- & cookiebeleid van Amstelring

Print deze pagina

Over Amstelring

Amstelring is er voor u. Als het leven niet zo makkelijk meer gaat door ouderdom, een chronische ziekte of lichamelijke beperking. Met een thuiszorgtak en meerdere locaties in Amsterdam en Amstelland en Meerlanden, kunt u bij ons terecht. Voor zorg, hulp en ondersteuning waar u dit het hardst nodig heeft.

Uw zorgvraag als leidraad
Persoonlijke aandacht en zorg staan bij ons voorop. Uw wensen en zorgbehoeften zijn het uitgangspunt van waaruit wij werken. Wat zijn uw eigen mogelijkheden? Waar kunnen we u het beste bij ondersteunen?  We zoeken naar die oplossing die het beste bij uw situatie past. Samen met u, andere zorgverleners  en eventuele mantelzorgers of vrijwilligers.

Zorg bij u thuis
Wij begrijpen hoe belangrijk het voor u is om zo lang mogelijk zelfstandig te wonen. U kunt voor zorg dan ook rekenen op onze professionele wijkteams en onze huishoudelijke hulpen. Vanuit hun deskundigheid staan zij u bij. Ook kunt u gebruik maken van de bijna 40 diensten aan huis van Amstelring Ledenservice.

Ook op andere manieren willen wij u zo goed mogelijk ondersteunen. Daarom organiseren wij dagactiviteiten, kunt u gebruik maken van woonbegeleiding of hulp krijgen bij het revalideren.

Verpleegzorg op locaties
U wilt natuurlijk zo lang mogelijk in uw eigen huis wonen. Als dit echt niet meer kan, is een verpleeghuis of kleinschalige groepswoning een goed en veilig alternatief.  U krijgt de verzorging en ondersteuning die u nodig heeft. Waarbij u zoveel mogelijk de regie over uw eigen leven behoudt. Ook zijn er dagelijks activiteiten en is er geestelijk verzorging aanwezig. Sommige locaties bieden kortdurende revalidatie en/of palliatieve zorg aan.

Specialistische zorg
Amstelring is met name gespecialiseerd in: Lees meer over onze Expertise.

Nieuw Amstelrade
Zelfstandig wonen met een beperking. Dat kan bij Nieuw Amstelrade. Met 24 uur per dag zorg op afroep en afspraak, paramedische diensten, woonbegeleiding, dagbesteding en ontmoetingsruimtes.