Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Over Amstelring

Lieve oude dame met witte pluizige trui kijkt vrolijk achterom
Iedereen heeft recht op liefdevolle zorg en aandacht. Bij dementie, de gevolgen van ouderdom, chronische ziekten en in de laatste levensfase wilt u gehoord en gezien worden. U kunt bij Amstelring rekenen op oprechte interesse in wie u bent. Blijf vooral u zelf en schep samen met medewerkers en vrijwilligers uw thuisgevoel. In Amsterdam en de regio Amstelland De Meerlanden vindt u de verzorgingshuizen, verpleeghuizen, groepswoningen en wijkverpleging van Amstelring.

Zorg naar wens

Wij willen graag dat u zich altijd welkom voelt. Wie u bent en wat voor u belangrijk is, daar draait het bij ons om. En dat is het uitgangspunt voor wat wij voor u doen. Met u, uw familie en andere betrokkenen zoeken we naar de zorgverlening en begeleiding die het beste bij u past.

Zorg bij u thuis

Wilt u zelfstandig blijven wonen? En het liefst in uw eigen vertrouwde huis? Dan biedt Amstelring u alle mogelijke hulp. Als het nodig is schakelen we onze professionele wijkteams in, voor de beste zorg aan huis. En u kunt gebruik maken van de bijna 70 diensten aan huis van Amstelring Ledenservice. Wie graag meer onder de mensen wil zijn, is altijd welkom bij Amstelring. Bijvoorbeeld in een Huis van de Buurt of bij één van de locaties voor dagbesteding.

Zorg in een verpleeghuis of groepswoning

Gaat thuis wonen niet meer? Dan biedt Amstelring u liefdevolle zorg in een verpleeghuis of kleinschalige groepswoning. Een veilige omgeving waar professionele zorgverleners voor u klaar staan. Een plek voor uzelf, waar u kunt zijn wie u bent, ongeacht afkomst, geaardheid of religie. Wie wil doet mee met dagelijkse activiteiten, hobby’s of beweging. Sommige locaties bieden ook kortdurende revalidatie, tijdelijk verblijf of palliatieve zorg

Specialistische zorg van Amstelring

Amstelring is specialist in verpleegzorg. De belangrijkste specialismen zijn:

  • dementie zorg
  • CVA revalidatie en geriatrische revalidatie
  • tijdelijk verblijf en transferzorg
  • palliatieve zorg (hospice)
  • zorg bij niet-aangeboren hersenletsel (NAH)
  • zorg bij ziekte van Huntington
  • GGZ-zorg (voormalig verslaafden/daklozen)

Amstelring: 400 jaar liefdevolle zorg

Twee Amsterdamse vrouwen namen in 1570 de zorg op zich van enkele meisjeswezen. Daaruit ontstond al snel Het Rooms Catholijk Maagdenhuis. En eeuwen later, droeg Het Maagdenhuis in belangrijke mate bij aan de realisatie en bouw van Revalidatie- en Verpleeghuis Vreugdehof, een gerespecteerd onderdeel van het huidige Amstelring.

Wilt u meer weten over Amstelring of heeft u vragen?

Zij maken bij Amstelring het verschil: