Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

De Makroon

Stadse binnentuin met standbeeld en 2 vrouwend
  • In hartje Amsterdam
  • Grote onderlinge betrokkenheid
  • Attente zorgmedewerkers
Wonen in een moderne woonomgeving, met de levendigheid van de Amsterdamse binnenstad binnen handbereik? Dan kan in De Makroon. Op de eerste verdieping van dit appartementencomplex biedt Amstelring hier een beschermde woonvorm voor bewoners met een chronische ziekte, handicap of dementie. U kunt in ons moderne verpleeghuis rekenen op privacy en persoonlijke aandacht. Er is uitstekende zorg aanwezig, en betrokken zorgmedewerkers.

Snel contact met een Zorgexpert: 088 - 97 20 200

Rondleidingsvideo

De Makroon in Amsterdam-Centrum

Adres
Nieuwe Passeerdersstraat 6
1016 XP Amsterdam
(020) 756 11 00
Routebeschrijving

Zelfstandig wonen

Daarnaast zijn in De Makroon 134 zelfstandige vrije sector huurappartementen, gericht op bewoners van 55 jaar en ouder. Hier woont u zelfstandig, in een drempelloos en duurzaam appartement. In het gebouw is een gezamenlijke ontmoetingsruimte en u maakt onderdeel uit van een community waar oog is voor elkaar. 

Amstelring is partner in De Makroon en biedt op de eerste verdieping een besloten woonvorm voor mensen met een chronische ziekte, handicap of dementie. Voor bewoners van de zelfstandige appartementen is het mogelijk om gebruik te maken van de diensten die Amstelring biedt via de ledenservice.

Snel contact met de verhuurmakelaar? Bel dan naar 088 432 47 80 of kijk op Ikwilhuren.nl

Mooie appartementen

De appartementen zijn 30 of 64 vierkante meter groot. Bij de grote appartementen heeft u een woonkamer met keuken, slaapkamer en eigen badkamer. De kleinere appartementen bestaan uit een woonslaapkamer en eigen badkamer. Per afdeling is er nog een gezamenlijke huiskamer met een keuken. Afhankelijk van uw lichamelijke omstandigheden krijgt u een groot of kleiner appartement toegewezen.

Familie en vrienden

Richt uw appartement in met uw eigen spullen, zodat het snel als thuis voelt. Familie en vrienden zijn altijd welkom, graag zelfs! De Makroon ligt aan de rand van de Jordaan, aan een gracht naast de Koekjesbrug. in De Makroon krijgt u pptimaal comfort in een omgeving die niet als een klassiek verpleeghuis oogt.

Laat ons weten wie u bent

Iedereen vindt het fijn om gehoord en gezien te worden. In De Makroon is de saamhorigheid en betrokkenheid groot. We leren u graag kennen en hebben tegelijkertijd respect voor uw privacy. Laat ons weten wat u belangrijk vindt.

Bewoners en familie over De Makroon

Zorg

U kunt rekenen op deskundige begeleiding en verpleging. We werken met een vast team, zodat u steeds vertrouwde gezichten ziet.

Zorg bij chronische ziekte, handicap of ouderdom

Houdt u van een moderne en grootstedelijke omgeving? Dan is De Makroon een goede keus. De Makroon heeft 29 appartementen voor mensen met een chronische ziekte of beperking. Ingericht met uw eigen spullen, met goede zorg dichtbij en een levendige buurt. Dat maakt De Makroon een fijne plek om te wonen, zodra dat thuis niet meer kan. Door de ruime opzet is er voor iedereen privacy, bewegingsruimte en veiligheid.

‘Ik ben heel tevreden met mijn woninkje hier. Ik woonde eerst in een ander verpleeghuis, daar zat ik op een kleine kamer. En ik ben heel blij dat ik mijn kat mocht meenemen.’
Bewoonster De Makroon

Rondleiding aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? We helpen u graag!