Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Cliëntenraad Thuisbegeleiding Amstelring

De cliëntenraad Thuisbegeleiding behartigt de belangen van cliënten die gebruik maken van Thuisbegeleiding van Amstelring. Amstelring vindt het belangrijk dat cliënten die thuisbegeleiding krijgen ook meedenken en meepraten. En hun ervaring gebruiken om het management te adviseren bij besluitvorming over de dienstverlening. Want uw beleving helpt bij het beter maken van de begeleiding bij u thuis. De cliëntenraad Thuisbegeleiding heeft 9 leden en de voorzitter is vertegenwoordigd in de centrale cliëntenraad van Amstelring.

Ervaringen of ideeën voor de cliëntenraad thuisbegeleiding?

Bent u klant bij Thuisbegeleiding? En heeft u ideeën, wensen of tips? De cliëntenraad Thuisbegeleiding hoort ze graag! Bel naar 088 - 97 20 200 of mail naar clientenraadtb@amstelring.nl.

Leden Cliëntenraad Thuisbegeleiding

  • Kay Bajetto
  • Dana Poldervaart 
  • Maya Iskandar
  • Heleen Slikker
  • Els Hofman
  • Danny Meijer

Hier stellen de leden zich aan u voor (PDF).

Cliënttevredenheidsonderzoek

In 2020 is er vanuit de cliëntenraad Thuisbegeleiding onderzoek gedaan naar de cliënttevredenheid van cliënten die zorg krijgen via Amstelring Thuisbegeleiding. Hier leest u het verslag van het cliënttevredenheidsonderzoek.

Een cliëntenraad is er niet voor klachten
De cliëntenraad Thuisbegeleiding is er niet voor klachten. Ook niet voor het afhandelen van klachten en het bemiddelen bij klachten. Heeft u een klacht? Doe dan een beroep op een klachtondersteuners. Of maak gebruik van de klachtenregeling van Amstelring.

Contact met de cliëntenraad Thuisbegeleiding Amstelring

Bel : 088 - 97 20 222
Mail: clientenraadtb@amstelring.nl

Postadres: 
Cliëntenraad Thuisbegeleiding
Postbus 2318, 1180 EH Amstelveen