Verpleeghuis De Klinker

Gezellige bijeenkomst met oudere vrouwen van Chinese afkomst
  • Respect voor iedereen
  • Bruisend en gezellig
  • Prachtige binnentuin
Houdt u van levendigheid, mensen om uw heen, activiteiten en aanspraak? Dan is De Klinker het woonzorgcentrum voor u. In Amsterdam Oud-West bij de Ten Katemarkt staat onze deur altijd open. Mooi is onze binnentuin met het ruime restaurant. Tegelijkertijd kunt u rekenen op de beste zorg.

Snel contact met een Zorgexpert: 088 - 97 20 200

Verpleeghuis De Klinker Amsterdam Oud-West:

Lees meer over en klik door naar:

Midden in een levendige buurt

Verpleeghuis De Klinker ligt vlakbij de bruisende Ten Katemarkt en dat brengt veel levendigheid met zich mee. Een grote verrassing is onze ruime binnentuin met terras dat al snel vol zit zodra de zon schijnt. Bij binnenkomst in De Klinker voelt u meteen de gastvrije en ongedwongen sfeer. Iedereen kan zichzelf zijn, respect voor elkaar en zorgzaamheid zijn vanzelfsprekend. De Klinker heeft het certificaat de 'Roze Loper'.

‘Mijn moeder vindt het fijn om hier te wonen. Er wordt veel gelachen en ze wordt goed geholpen en gestimuleerd.’
Zoon van bewoonster in De Klinker

Adres
Borgerstraat 45
1053 PB Amsterdam
(020) 756 30 00 | noodnummer bij storing op vaste telefoon: 06 - 4133 7675
Routebeschrijving

Zorg met aandacht

We vinden dat goede zorg ook liefdevol moet zijn. U kunt rekenen op passende zorg, verpleging, behandeling en begeleiding. We bespreken samen wat u zelf kan en nodigen uit om dat te blijven doen. Wij zijn er dag en nacht en werken met vaste teams, zodat u steeds vertrouwde gezichten ziet.

Samen is meer mogelijk

Samenwerking met uw familie, vrienden en kennissen betekent dat we samen meer voor u kunnen doen. Naar een activiteit gaan, de kledingkast vullen met winter- of zomerkleding, u naar het ziekenhuis brengen voor een consult. Daarvoor rekenen we op uw familie en mantelzorgers.

Belangrijk in uw leven

Laat ons vooral weten wat voor u belangrijk is in het leven. Was u altijd al een ‘vroege vogel’? Dan kunt u bij ons ook vroeg uit de veren! Of slaapt u liever wat uit? Elk mens heeft andere wensen en gewoonten. Aan u en aan familieleden de vraag om ons te helpen om u beter te leren kennen. Dat kunnen praktische dingen zijn (‘luister graag van klassieke muziek’) of informatie over wat voor u belangrijk is (‘vind het fijn om te helpen met tafeldekken’).

Bijzondere bezigheden in clubjes

Muziek maken, biljarten, kaarten, handwerken, zingen en bloemschikken. In De Klinker zijn allerlei vaste clubjes waar u zich bij kunt aansluiten. Ook is er elke maand een programma met muziekoptredens, filmavonden, quizzen en een dansavond. Het Alzheimer Café is een terugkerende activiteit in ons huis.

Iedere dag vers

De geur van verse croissants… Wie ‘s morgens De Klinker binnenloopt, ruikt het lekkere ontbijt dat we iedere dag bereiden. Lunchen en avondeten in het restaurant kan natuurlijk ook. Iedereen is welkom. Wij koken zelf! Iedere dag is er keuze uit twee tot drie maaltijden.

Veel is mogelijk

Mensen met dementie, met chronische lichamelijke klachten en met niet aangeboren hersenletsel (NAH) kunnen veilig wonen in een kleinschalig groepswoning. Ouderen die zelfredzaam zijn maar zorg en begeleiding nodig hebben, wonen in een zorgappartement.

Beschikbaarheid

Voor wonen in De Klinker kan een wachttijd zijn. Bekijk het overzicht met de wachttijden.

Wilt u snel meer informatie over wonen in De Klinker? Bel dan een Zorgexpert: 088 - 97 20 200.

Indicatie en kosten

Wonen in De Klinker kan met een zorgindicatie voor de volgende zorgprofielen:

  • zorgprofiel 5 of 7 met BOPZ
  • zorgprofiel 4 of 6 op somatische grondslag

Bij het aanvragen van een indicatie zijn we u graag van dienst.

Heeft u een ander zorgprofiel? Check welke locatie het beste bij uw zorgprofiel past: Zorgprofiel per locatie.

Voor de zorg in een verpleeghuis of groepswoning berekent en int het Centraal Administratiekantoor (CAK) uw eigen bijdrage. Lees meer over kosten Verpleeghuis.

Rondleiding en aanmelden

Wilt u een rondleiding in woonzorgcentrum De Klinker? Of meer weten over wat er mogelijk is? Onze Zorgexperts helpen u graag, ook bij het regelen van een zorgindicatie. Bel: 088 - 97 20 200. Of stuur een mail.

Rondleiding aanvragen?

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? We helpen u graag!