Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Verpleeghuis Floriande

Mooie oudere blije vrouw aait haar oranje witte kat op tafel
  • Eigentijds huis
  • Voor een waardevolle dag
  • Uitstekende begeleiding
Een zinvolle dag en een waardevol bestaan, dat is waar het om draait in Floriande. Wie een eigentijds huis zoekt en zichzelf wil blijven, is er op zijn plek. U merkt het meteen, verpleeghuis Floriande is een mooi en modern huis. De mensen die er werken hebben het hart op de juiste plaats.

Rondleidingsvideo

Verpleeghuis Floriande in Hoofddorp

Verpleeghuis Floriande heeft het allemaal: fraaie appartementen, een prima restaurant en een mooie binnentuin. Ook in de buurt is alles dichtbij: het winkelcentrum, supermarkten en openbaar vervoer. Zoekt u een uitstekend verpleeghuis vanwege ouderdom, een chronische ziekte, dementie of na een beroerte? Maak dan kennis met Floriande in Hoofddorp.

Floriande in Hoofddorp

Lees meer over en klik door naar:

De plek van samenkomst

Waar u ook woont in Floriande, het is er stijlvol en zoveel mogelijk als thuis. Zodra u binnenkomt ziet u het luxe restaurant en dat is dé plek van samenkomst. Rinkelende koffiekopjes de hele dag door, familie en vrienden komen langs, er vinden grote en kleine activiteiten plaats en het biljart is vlakbij. Iedereen kan zichzelf zijn, respect voor elkaar en vrijheid zijn vanzelfsprekend. Het gaat er gemoedelijk en informeel aan toe.

‘Het is een ruime woning voor mij alleen. Verder is er beneden een restaurant waar iedere dag vers wordt gekookt.’
bewoner van Floriande

Adres
Hankstraat 3
2134 DT Hoofddorp
(020) 333 52 00
Routebeschrijving

Ruime en lichte woningen

Wilt u zo zelfstandig mogelijk wonen? Maar wel met zorgverleners dichtbij en in een beschermd omgeving. Dan woont u in Floriande op een fijne plek. Er zijn 25 ruime en lichte appartementen, inclusief twee penthouses. En mensen met dementie wonen beschermd in één van de groepswoningen.

Een bruisende omgeving

U zult zien dat er in Floriande’s Huis van de Buurt altijd wel iets interessants te doen is. En verder bruist het ook in de omgeving van de activiteiten, met winkels, supermarkten en speciaalzaken. Goed voor een gezellig middagje er op uit winkelen. Bewoners van aangrenzende appartementen uit de wijk komen graag eten in ons restaurant.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Samen bespreken we uw vragen en wensen. Samenwerking met uw familie, vrienden en kennissen betekent dat we meer voor u kunnen doen. Misschien vindt u het prettig als we voor uw verhuizing bij u thuis komen om u beter te leren kennen. Laat ons weten wat voor u belangrijk is in het leven.

U kunt rekenen op onze aanwezigheid, dag en nacht. We werken met vaste teams, zodat u steeds vertrouwde gezichten ziet.

Rondleiding aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? We helpen u graag!