Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Seniorenwoning De Nieuwe Sint Jacob

Zoekt u een fijne woonplek met de zekerheid van zorg dichtbij? In de levendige Plantagebuurt in Amsterdam, tegenover Artis, kunt u terecht in De Nieuwe Sint Jacob. Hier worden momenteel luxe vrije sector huurappartementen gebouwd, die zo zijn ingericht dat u er in principe een leven lang kunt blijven wonen. En mocht u zorg nodig hebben, dan heeft u het gemak van zorg van Amstelring dichtbij.

Luxe, comfortabele woonomgeving

In De Nieuwe Sint Jacob woont u op een bijzondere locatie, namelijk pal tegenover Artis in Amsterdam. Ooit bood deze plek, met haar roemrijke geschiedenis, de ruimte aan het R.K. Oude Mannen- en Vrouwenhuis Sint Jacob. Nu ontstaat hier een comfortabele woonomgeving die met uw levensfase meebeweegt. 

De Nieuwe Sint Jacob is niet alleen een goede uitvalsbasis om van de levendige stad te genieten, het is ook een plek om prettig ouder te worden. Alle appartementen zijn fris, ruim en licht. En van alle gemakken voorzien, zoals een luxe keuken en badkamer. En: alle appartementen zijn zo uitgevoerd dat u er altijd kunt blijven wonen.

Levensloopbestendige woningen

Een modern, luxe huurappartement in hartje Amsterdam, met goede zorg binnen handbereik. Dat is wat wonen in De Nieuwe Sint Jacob zo bijzonder maakt. De woningen zijn levensloopbestendig: ze zijn zo ontworpen en ingericht dat ze kunnen mee veranderen met uw woonbehoeftes. Elk appartement is gelijkvloers en drempelloos en daarmee uitermate geschikt voor het geval u in de toekomst (meer) zorg nodig heeft. Kortom: een plek waar u geniet van veel wooncomfort!

Altijd zorg dichtbij

Door de aanwezigheid een professioneel zorgteam van Amstelring in De Nieuwe Sint Jacob, heeft u het gemak van zorg dichtbij. Zo woont u zelfstandig en zorgeloos, met een breed pakket van diensten beschikbaar. Een fijne gedachte, want verhuizen is niet meer nodig.

Informatie en aanmelden

U kunt zich via Syntrus aanmelden voor een seniorenwoning in De Nieuwe Sint Jacob.

Bekijk meer seniorenwoningen in Amsterdam.

Adres

De woningen bevinden zich op de Plantage Middenlaan, Plantage Muidergracht, Plantage Lepellaan en Plantage Westermanlaan in Amsterdam.