Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

MedezeggenschapsRaad Amstelring Wijkzorg

Afbeelding van MedezeggenschapsRaad Amstelring Wijkzorg
De MedezeggenschapsRaad van Amstelring Wijkzorg behartigt de belangen voor cliënten die wijkzorg krijgen. Ook deze raad volgt de ontwikkelingen en geeft advies aan het management van Amstelring Thuiszorg gevraagd of ongevraagd

De MedezeggenschapsRaad van Amstelring Wijkzorg behartigt de belangen van cliënten die thuis wonen en gebruik maken van: verzorging, verpleging en begeleiding.

Amstelring vindt het belangrijk dat cliënten en mantelzorgers ook meedenken en meepraten. Daarom gebruikt De MedezeggenschapsRaad de ervaringen om het management te adviseren bij besluitvorming over de dienstverlening. Want uw beleving helpt bij het beter maken van de zorg bij u thuis.

De MedezeggenschapsRaad van Amstelring Wijkzorg heeft 2 leden, waarvan de voorzitter van deze raad is vertegenwoordigd in de centrale cliëntenraad van Amstelring.

Ziet u de gezondheidszorg ook als een zorgwekkende uitdaging in een steeds kwetsbare zorgsector? En wilt u hier met uw zorghart verandering in brengen? Sluit je dan aan bij de MedezeggenschapsRaad!

De MedezeggenschapsRaad is hard op zoek naar enthousiaste leden die met hart voor zorg zich in willen zetten voor degene die zorg nodig heeft! Dus, bent u zorgvrager, mantelzorger of oud medewerker met passie om goede zorg te leveren door medezeggenschap te hebben binnen de wijkzorg? Wordt dan lid van de MedezeggenschapsRaad!

Voor vragen en/of informatie kunt u contact opnemen met Piet Scholte  (06) 23 81 70 63 of stuur een mail naar medezeggenschapsraad@amstelringwijkzorg.nl.

Of bent u cliënt/mantelzorger van Amstelring Wijkzorg? En heeft u ideeën, wensen of tips?  De MedezeggenschapsRaad hoort ze graag!

Zorg dat je ervaringen of ideeën bij de MedezeggenschapsRaad terechtkomen. Neem contact op met Shivan Hassan (06) 23 65 54 66 of stuur een mail naar medezeggenschapsraad@amstelringwijkzorg.nl.

Meld u aan voor het klantenpanel!

De MedezeggenschapsRaad van Amstelring Wijkzorg zoekt per direct gemotiveerde klanten, die willen meedoen in het klantenpanel. Het panel geeft ideeën en advies over de volgende onderwerpen:

  • hoe geld wordt uitgegeven
  • informatie voor klanten
  • wijzigingen in de organisatie
  • benadering van klanten
  • nakomen van afspraken
  • privacy
  • klantdossier

Ook deelnemen aan het klantenpanel? Bel met Piet Scholte (06) 23 81 70 63 of stuur een mail naar medezeggenschapsraad@amstelringwijkzorg.nl.

Niet voor klachten

De MedezeggenschapsRaad van Amstelring Wijkzorg is er niet voor klachten. Ook niet voor het afhandelen van klachten en het bemiddelen bij klachten. Heeft u een klacht? Doe dan een beroep op een cliëntenvertrouwenspersoon. Of maak gebruik van de klachtenregeling (PDF) van Amstelring.

Contact opnemen met de MedezeggenschapsRaad van Amstelring Wijkzorg? 

Voor meer vragen en/of informatie neem contact op met Shivan Hassan (06) 23 65 54 66 of Piet Scholte (06) 23 81 70 63. Of mail naar medezeggenschapsraad@amstelringwijkzorg.nl.

Postadres:
Amstelring Wijkzorg
Postbus 2318
1180 EH Amstelveen