Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Verpleeghuizen Uithoorn

Zoekt u een verpleeghuis, verzorgingshuis of groepswoning in de gemeente Uithoorn? In deze prachtige, groene en waterrijke gemeente is de onderlinge verbondenheid tussen mensen groot. Van oudsher kent men elkaar. Met de Thamerkerk als herkenningspunt is er in Uithoorn een hechte gemeenschap. 

Als u zich verbonden voelt met Uithoorn, is het prettig om er te kunnen blijven wonen, ook als u door artrose, CVA met of zonder afasie, COPD, diabetes, de ziekte van Parkinson, reuma of bij dementie niet meer in uw eigen huis kunt blijven wonen.

Welke verpleeghuizen zijn er in Uithoorn?

Er is in Uithoorn één verpleeghuis of verzorgingshuis (vroeger verzorgingstehuis of bejaardenhuis genoemd). Dat is Het Hoge Heem, het ligt centraal en vlakbij winkelcentrum Zijdelwaard.

Tegenwoordig is de onderlinge verbondheid in Het Hoge Heem nog beter voelbaar. Dat komt door de komst van het Huis van de Buurt. Inwoners van Uithoorn vinden er gezelligheid en interessante activiteiten. Komt u ook eens langs? We zoeken trouwens nog enkele enthousiaste vrijwilligers, dus loop even binnen en vraag ernaar!

Verpleeghuis in Uithoorn: