Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Het Hoge Heem bij chronisch ziek

Dames zingen in het koor van een verpleeghuis in Hoofddorp
  • Gastvrij en gezellig
  • Hulp waar nodig
  • Appartementen voor echtparen
Als u door ouderdom of ziekte niet zelfstandig kunt wonen, zoekt u een woonomgeving die goed bij u past. Houdt u van levendigheid en gastvrijheid? Dan zijn de ruime zorgappartementen van Het Hoge Heem een uitstekende keuze voor u. In Uithoorn staat onze deur altijd open. U kunt rekenen op de beste zorg.

Zorgappartementen Het Hoge Heem in Uithoorn

Er is in Het Hoge Heem veel aandacht voor mensen die door de gevolgen van ouderdom of een ziekte niet zelfstandig kunnen wonen. Bijvoorbeeld bij reuma, hart- en vaatziekten, COPD, artrose, na een beroerte, de ziekte van Parkinson, diabetes of andere lichamelijke aandoening.

Ruime en volwaardige tweekamerappartementen

De 79 appartementen van Het Hoge Heem zijn met 46m2 ruim van opzet. U heeft er een woonkamer, slaapkamer en grote badkamer. Volop privacy en ruimte. Maak uw appartement gezellig door het in te richten met uw eigen meubels en en persoonlijke spullen. Voor wie veel en complexe zorg nodig heeft zijn er enkele aangepaste appartementen beschikbaar.

Er is een mooi uitzicht op de omgeving. U woont er grotendeels zelfstandig, maar toch is alles dichtbij. Uitstekende zorg en contact met anderen op momenten dat u dat wilt.

Wat voor u belangrijk is

U bepaalt zoveel mogelijk zelf hoe u uw dag indeelt en wat u wilt doen. We willen u graag goed leren kennen. Wilt u ons laten weten wat uw wensen zijn en wat u belangrijk vindt in het leven?

Adres
Wiegerbruinlaan 29
1422 CB Uithoorn
(0297) 51 95 20
Routebeschrijving

Zorgmedewerkers met kennis en ervaring

U kunt rekenen op onze aanwezigheid, dag en nacht. We werken met vaste teams, zodat u steeds vertrouwde gezichten ziet. Er is medische en paramedische zorg binnen handbereik. Deze uitstekende professionals hebben veel kennis en ervaring, vooral met aandoeningen die veel bij ouderen voorkomen.

Afwisseling en gezelligheid

Naast de nodig rust kunt u in Het Hoge Heem ook genieten van allerlei activiteiten, bijeenkomsten en cultuur. Dat gebeurt in clubjes, maar ook in groter verband. Het Hoge Heem is een Huis van de Buurt, waardoor het er bruist van de activiteiten.

Restaurant

Voor de warme maaltijd bent u van harte welkom in het restaurant op de begane grond. In dit sfeervolle restaurant is altijd bedrijvigheid. Kom er een lekker kopje koffie drinken, een spelletje doen of genieten van een optreden. We koken iedere dag vers en er is een keuzemenu. Voor ontbijt en lunch kan gezorgd worden als u dat wilt.

‘Nu ik me niet meer zo druk hoef te maken over mijn been, houd ik energie over voor de dingen die ik leuk vind. Ik schilder graag aquarel.’
Bewoonster van Het Hoge Heem

Rondleiding aan vragen

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? We helpen u graag!