Het Hoge Heem bij chronisch ziek

Afbeelding van Het Hoge Heem bij chronisch ziek
  • Gastvrij en gezellig
  • Hulp waar nodig
  • Appartementen voor echtparen
Als u door ouderdom of ziekte niet zelfstandig kunt wonen, zoekt u een woonomgeving die goed bij u past. Houdt u van levendigheid en gastvrijheid? Dan zijn de ruime zorgappartementen van Het Hoge Heem een uitstekende keuze voor u. In Uithoorn staat onze deur altijd open. U kunt rekenen op de beste zorg.

Zorgappartementen Het Hoge Heem in Uithoorn

Er is in Het Hoge Heem veel aandacht voor mensen die door de gevolgen van ouderdom of een ziekte niet zelfstandig kunnen wonen. Bijvoorbeeld bij reuma, hart- en vaatziekten, COPD, artrose, na een beroerte, de ziekte van Parkinson, diabetes of andere lichamelijke aandoening.

Ruime en volwaardige tweekamerappartementen

De 79 appartementen van Het Hoge Heem zijn met 46m2 ruim van opzet. U heeft er een woonkamer, slaapkamer en grote badkamer. Volop privacy en ruimte. Maak uw appartement gezellig door het in te richten met uw eigen meubels en en persoonlijke spullen. Voor wie veel en complexe zorg nodig heeft zijn er enkele aangepaste appartementen beschikbaar.

Er is een mooi uitzicht op de omgeving. U woont er grotendeels zelfstandig, maar toch is alles dichtbij. Uitstekende zorg en contact met anderen op momenten dat u dat wilt.

Wat voor u belangrijk is

U bepaalt zoveel mogelijk zelf hoe u uw dag indeelt en wat u wilt doen. We willen u graag goed leren kennen. Wilt u ons laten weten wat uw wensen zijn en wat u belangrijk vindt in het leven?

Adres
Wiegerbruinlaan 29
1422 CB Uithoorn
(0297) 51 95 20
Routebeschrijving

Zorgmedewerkers met kennis en ervaring

U kunt rekenen op onze aanwezigheid, dag en nacht. We werken met vaste teams, zodat u steeds vertrouwde gezichten ziet. Er is medische en paramedische zorg binnen handbereik. Deze uitstekende professionals hebben veel kennis en ervaring, vooral met aandoeningen die veel bij ouderen voorkomen.

Afwisseling en gezelligheid

Naast de nodig rust kunt u in Het Hoge Heem ook genieten van allerlei activiteiten, bijeenkomsten en cultuur. Dat gebeurt in clubjes, maar ook in groter verband. Het Hoge Heem is een Huis van de Buurt, waardoor het er bruist van de activiteiten.

Restaurant

Voor de warme maaltijd bent u van harte welkom in het restaurant op de begane grond. In dit sfeervolle restaurant is altijd bedrijvigheid. Kom er een lekker kopje koffie drinken, een spelletje doen of genieten van een optreden. We koken iedere dag vers en er is een keuzemenu. Voor ontbijt en lunch kan gezorgd worden als u dat wilt.

‘Nu ik me niet meer zo druk hoef te maken over mijn been, houd ik energie over voor de dingen die ik leuk vind. Ik schilder graag aquarel.’
Bewoonster van Het Hoge Heem
Wachttijden

Voor wonen in Het Hoge Heem kan een wachttijd zijn. Bekijk het overzicht met de wachttijden Wilt u snel meer informatie over wonen in Het Hoge Heem? Bel dan een Zorgexpert: 088 - 97 20 200.

Indicatie en kosten

U kunt in Het Hoge Heem komen wonen met een:

  • zorgprofiel 5 & 7 in overleg met BOPZ bij dementie
  • zorgprofiel 4 & 6 op somatische grondslag
  • zorgprofiel ELV laag
  • WMO bij dagbesteding

Bij het aanvragen van een indicatie zijn we u graag van dienst. Aarzel niet om ons hierover te bellen.

Heeft u een ander zorgprofiel? Check welke locatie het beste bij uw zorgprofiel past: zorgprofiel per locatie.

Voor wonen in een verpleeghuis of groepswoning berekent en int het Centraal Administratiekantoor (CAK) uw eigen bijdrage. Lees meer over kosten verpleeghuis.

Rondleiding en aanmelden

Wilt u een kijkje nemen in Het Hoge Heem? Of meer weten over wat er mogelijk is? Onze Zorgexperts helpen u graag, ook bij het regelen van een zorgindicatie. Bel: 088 - 97 20 200. Of stuur een mail.

Rondleiding aan vragen

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? We helpen u graag!