Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Artrose

Fysiotherapie behandeld een verkrampte hand na beroerte CVA
Artrose kan veel gevolgen hebben op uw beweeglijkheid en leven. U heeft misschien vragen of loopt tegen problemen aan. Die hoeft u niet alleen op te lossen. Bij Amstelring kunt u terecht voor advies, professionele zorg en behandeling.

Snel contact met een Zorgexpert: 088 - 97 20 200

Wat is Artrose

Artrose is een chronische reumatische aandoening aan het bewegingsapparaat. Door het dunner en zachter worden van het kraakbeen vervormt het bot. De zichtbare en voelbare knobbels aan de rand van het gewricht beperken de beweeglijkheid. Ook kunnen zenuwen bekneld raken. Dat veroorzaakt pijn, gevoelsstoornissen en krachtsverlies.

Professionele zorg en behandeling bij Amstelring

Heeft u behoefte aan zorg of behandeling bij artrose? U kunt bij Amstelring terecht voor advies en behandeling als u thuis woont. U kunt rekenen op onze experts: ergotherapeuten, diëtisten, fysiotherapeuten, en psychologen. Zij helpen u graag bij bijvoorbeeld bij advies om uw gewrichten te sparen, bewegen, of bij acceptatieproblemen.

Afspraak bij u in de buurt

Voor een afspraak met één van onze experts neemt u contact op met een locatie bij u in de buurt. Heeft u een vraag? Neem contact op met de BehandelGroep via (020) 541 61 79 of stuur een mail.

U kunt bij Amstelring ook terecht voor:

Meer weten over behandeling bij artrose?

Een goede behandeling bij artrose kan een positief effect hebben op uw klachten. Ook kunnen nieuwe klachten voorkomen worden. De behandelaren van Amstelring kunnen u hierbij helpen.

Neem voor een afspraak direct contact op met de locatie bij u in de buurt. of neem contact op met ons centraal behandelsecretariaat:

  • Bel 088- 9720234 (op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.30 uur)
  • Of mail naar ons centraal behandelsecretariaat: cbs@amstelring.nl