Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Afasie

Lieve oude dame kijkt naar verpleegkundige
De taalstoornis afasie heeft veel gevolgen voor uw leven en uw omgeving. U heeft misschien vragen of loopt tegen problemen aan. Die hoeft u niet alleen op te lossen. Bij Amstelring kunt u terecht voor advies, professionele zorg en behandeling.

Snel contact met een Zorgexpert: 088 - 97 20 200

Wat is afasie

Afasie is een taalstoornis door een hersenbeschadiging, bijvoorbeeld door een beroerte of hersentumor. Afasie is bij iedereen anders. Sommige hebben moeite met het vinden van de juiste woorden of met het bouwen van zinnen. Anderen praten veel, maar wat zij zeggen is voor de gesprekspartner niet of moeilijk te begrijpen.

Professionele zorg en behandeling bij Amstelring

Heeft u behoefte aan zorg of behandeling bij afasie? U kunt bij Amstelring terecht voor:

Advies en behandeling als u thuis woont

Woont u thuis en heeft u behoefte aan advies, zorg of behandeling? U kunt rekenen op onze experts: specialisten ouderengeneeskunde, logopedisten, muziektherapeuten en psychologen. Zij helpen u graag bij bijvoorbeeld spraakoefeningen, therapie en ondersteuning aan u en uw naasten.

Afspraak bij u in de buurt

Voor een afspraak met één van onze experts neemt u contact op met een locatie bij u in de buurt. Heeft u een vraag? Neem contact op met de BehandelGroep via (020) 541 61 79 of stuur een mail.

U kunt bij Amstelring ook terecht voor:

Wonen in een verpleeghuis

Gaat thuis wonen niet meer? De verpleeghuizen van Amstelring zijn dan een uitstekende keuze. In alle verpleeghuizen van Amstelring is kennis beschikbaar over behandeling van afasie. Er is hiervoor nauw contact met de afasie experts van Amstelring.

Bekijk alle verpleeghuizen van Amstelring. 

Meer weten over behandeling bij afasie?

Een goede behandeling bij afasie kan een positief effect hebben op uw klachten. Zingen vergemakkelijkt bijvoorbeeld het vormen van klanken, het oproepen van woorden en het maken van zinnen. De behandelaren van Amstelring kunnen u hierbij helpen.

Neem voor een afspraak direct contact op met de locatie bij u in de buurt. Of stel uw vraag aan ons centraal behandelsecretariaat:

  • Bel 088- 9720234 (op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.30 uur)
  • Of mail naar ons centraal behandelsecretariaat: cbs@amstelring.nl