Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Ziekte van Parkinson: advies en behandeling

Ergotherapeut helpt man met snijplank en boter smeren in oefenruimte

De Ziekte van Parkinson heeft veel gevolgen voor uw leven en uw omgeving. U heeft misschien vragen of loopt tegen problemen aan. Die hoeft u niet alleen op te lossen. Bij Amstelring kunt u terecht voor advies, professionele zorg en behandeling.

Advies en behandeling als u thuis woont

Woont u thuis en heeft u behoefte aan advies, zorg of behandeling? U kunt rekenen op onze Parkinson-experts: specialisten ouderengeneeskunde, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten, fysiotherapeuten, muziektherapeuten en psychologen. De Parkinson-experts helpen u bijvoorbeeld bij: ondervoeding, kauw- en slikproblemen, stemmingsproblemen, trager denken, slaapstoornissen, obstipatie, bewegen. Al onze Parkinson-experts zijn aangesloten bij ParkinsonNet. In elke regio van Amstelring is een Parkinson-expert werkzaam.
Voor een afspraak met één van onze experts neemt u contact op met een locatie bij u in de buurt. 

Parkinsonrevalidatie

Als er meerdere problemen spelen kan parkinsonrevalidatie bij Leo Polak in Amsterdam verschil maken. Samen met de behandelaars werkt u aan verbetering. Lukt dat niet dan richt de behandeling zich op het beter omgaan met de beperkingen. 

Wonen in een verpleeghuis

Als thuis wonen met de ziekte van Parkinson echt niet meer gaat, kunt overwegen om in een woonzorgcentrum te gaan wonen. De verpleeghuizen van Amstelring zijn een uitstekende keuze. In alle verpleeghuizen van Amstelring is kennis beschikbaar over behandeling bij ziekte van Parkinson. Er is hiervoor nauw contact met de Parkinson-experts van Amstelring.

In Bornholm, Leo Polak en Vreugdehof zijn Parkinson-experts in huis. De experts zijn aangesloten bij ParkinsonNet. Amstelring is verbonden aan ziekenhuizen en werkt mee aan wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte van Parinson. Bekijk alle verpleeghuizen van Amstelring

Meer weten over zorg en behandeling bij ziekte van Parkinson?

Goede begeleiding en behandeling bij de ziekte van Parkinson kan een positief effect hebben. Neem voor een afspraak contact op met de locatie bij u in de buurt. Of stel uw vraag aan ons centraal behandelsecretariaat:

  • Bel 088- 9720234 (op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.30 uur)
  • Of mail naar ons centraal behandelsecretariaat: cbs@amstelring.nl

Meer weten? Download de brochure.