Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

COPD

Blauwe trekband houdt rolstoel vast zodat man de fietstrainer kan gebruiken
COPD heeft veel gevolgen voor uw leven en uw omgeving. U heeft misschien vragen of loopt tegen problemen aan. Die hoeft u niet alleen op te lossen. Bij Amstelring kunt u terecht voor advies, professionele zorg en behandeling.

Snel contact met een Zorgexpert: 088 - 97 20 200

Wat is COPD

Chronic Obstructive Pulmonary Disease (COPD) is een verzamelnaam voor chronische bronchitis en longemfyseem. Bij chronische bronchitis zijn de bronchiën steeds ontstoken. Daardoor maakt het lichaam meer slijm aan en is ademhalen lastiger. Bij longemfyseem gaan er langzaam longblaasjes verloren. Hoe minder longblaasjes er zijn, hoe moeilijker de zuurstof in uw bloed komt. Hierdoor kunt u het benauwd krijgen.

Professionele zorg en behandeling bij Amstelring

Heeft u behoefte aan zorg of behandeling bij COPD? U kunt bij Amstelring terecht voor:

Advies en behandeling als u thuis woont

Woont u thuis en heeft u behoefte aan advies, zorg of behandeling? U kunt rekenen op onze COPD-experts: specialisten ouderengeneeskunde, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten, fysiotherapeuten en psychologen. Zij helpen u graag bij bijvoorbeeld benauwdheid, ongewenst gewichtsverlies, conditie, angst of depressie. Samen met u kijken we naar wat voor u de beste oplossing is.

Afspraak bij u in de buurt

Voor een afspraak met één van onze COPD-experts neemt u contact op met een locatie bij u in de buurt. Heeft u een vraag? Neem contact op met de BehandelGroep via (020) 541 61 79 of stuur een mail.

U kunt bij Amstelring ook terecht voor:

Wonen in een verpleeghuis

Gaat thuis wonen niet meer? De verpleeghuizen van Amstelring zijn dan een uitstekende keuze. In alle verpleeghuizen van Amstelring is kennis beschikbaar over behandeling bij COPD. Er is hiervoor nauw contact met de COPD-experts van Amstelring.

 Bekijk alle verpleeghuizen van Amstelring

Meer weten over behandeling bij COPD?

Een goede behandeling bij COPD kan een positief effect hebben op uw klachten. Ook kunnen nieuwe klachten voorkomen worden. De behandelaren van Amstelring kunnen u hierbij helpen.

Neem voor een afspraak direct contact op met de locatie bij u in de buurt. Of stel uw vraag aan ons centraal behandelsecretariaat

  • Bel 088- 9720234 (op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.30 uur)
  • Of mail naar ons centraal behandelsecretariaat: cbs@amstelring.nl