Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Groenelaan bij chronisch ziek

Specialist Ouderengeneeskunde en verpleegkundige praten met vrouw over wond aan voet
  • Deskundige zorg
  • Met aandacht en respect
  • Veel activiteiten
COPD, artrose, reuma of rolstoelgebonden zijn. Soms is het vanwege ziekte, ouderdom of na een operatie niet meer mogelijk om thuis te wonen. Wilt u veilig wonen met dag en nacht verzorging in de nabijheid? Dan is verpleeghuis Groenelaan, tegenover ziekenhuis Amstelland, een goede keuze. U treft er aardige mensen, die respectvol met u omgaan.

Wonen in Groenelaan met een ziekte of aandoening

U vindt in verpleeghuis Groenelaan in Amstelveen een comfortabele plek om te wonen. Er is liefdevolle aandacht voor mensen die door ouderdom of een ziekte niet zelfstandig kunnen wonen. Bijvoorbeeld na een operatie, bij artrose, hart- en vaatziekten, diabetes, de ziekte van Parkinson, COPD of andere aandoening. We zorgen met respect voor u.

Privacy in uw eigen zitslaapkamer

Verhuizen naar een woonzorgcentrum is een hele stap. Wij proberen deze overgang voor u zo goed mogelijk te laten verlopen. Er is een comfortabele zitslaapkamer voor u. Als u de kamer inricht met uw eigen meubels en persoonlijke spullen, zult u zich hopelijk snel op uw gemak voelen. U heeft er de nodige privacy en rust. Samen met een anderen deelt u de badkamer. Als dat nodig is, kan familie in Groenelaan blijven overnachten.

Een huiselijke omgeving

Wilt u andere ontmoeten, dan kunt u terecht in een van de twee huiskamers of de serre. Er zijn twee afdelingen in Groenelaan, elk voor 18 mensen met lichamelijke aandoeningen. Ze heten Duinroos en Waterlelie en zijn beiden zo huiselijk mogelijk ingericht.

Adres
De Helpende Hand 9
1186 AB Amstelveen
(020) 426 66 00
Routebeschrijving

Vertrouwde gezichten

We bespreken met u en familie wat u zelf kunt en nodigen uit om dat te blijven doen. Wij zijn er dag en nacht en werken met vaste teams, zodat u steeds vertrouwde gezichten ziet. U verdient respectvolle zorg en warme aandacht. De specialist ouderengeneeskunde en - waar nodig - de paramedici ontfermen zich over uw lichamelijke situatie.

Laat ons weten waar uw voorkeur naar uitgaat

De huiskamer is waar we overdag vaak te vinden zijn. U vindt er daar gezelligheid en aanspraak. We eten er samen, drinken er koffie en u kunt anderen ontmoeten. En er vinden activiteiten plaats en graag horen we van u waar uw interesse naar uit gaat. Misschien wilt u wat puzzelen, handwerken of helpen met het maken van een fruitsalade of appeltaart.

'Mijn uiteindelijk op 96 jarige leeftijd overleden tante heeft hier bijna 5 jaar hele goede verzorging genoten. De afspraken werden goed nagekomen en we konden ideeën inbrengen m.b.t. het te besteden budget voor opleidingen (aan mantelzorgers of personeel) of activiteiten voor de bewoners.'
Een reactie op Zorgkaart Nederland over Groenelaan

Rondleiding aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? We helpen u graag!