Wij gebruiken cookies en scripts om onze website te verbeteren. Meer informatie over het privacy- & cookiebeleid van Amstelring

Print deze pagina

Verpleeghuis Groenelaan
De Helpende Hand 9, 1186 AB Amstelveen
Bereken route

Bezoek onze Facebook-pagina
Prachtige tuinen, veel gezelligheid en activiteiten. In verpleeghuis Groenelaan in Amstelveen proberen we het zo aangenaam mogelijk te maken voor bewoners. Een veilig, sfeervol woonzorgcentrum waar mensen met een (chronische) ziekte kunnen revalideren of verblijven. Voor mensen met dementie zijn er groepswoningen.

Direct naar:
Wonen Zorg Kosten en indicatie | Activiteiten | Contact

 

Ruimte voor ontmoeting en bedrijvigheid

Groenelaan ligt aan de groene rand van Amstelveen. Wie het woonzorgcentrum binnenloopt,  belandt meteen in de  gezellige ontmoetingsruimte die uit verschillende delen bestaat. Er is onder meer een serre met een leestafel, een bruin café en een restaurant. Er is hier altijd bedrijvigheid en genoeg gelegenheid om andere bewoners te ontmoeten of met familie en vrienden een glaasje te drinken. In deze ruimtes vinden ook vaak activiteiten plaats. Denk aan een modeshow of een lentemarkt. Een winkeltje, een piano, een aquarium, het zijn de kleine dingen die het extra gezellig maken.
 
Mevrouw du Prie : ‘Je bent hier op jezelf maar toch niet alleen. Er zijn hier veel activiteiten, ik neem er vaak aan deel. Iedere middag is er wel iets te doen.’
 
Schijnt de zon en is het weer aangenaam, dan is er genoeg gelegenheid om buiten te zitten. Groenelaan heeft diverse tuinen waar we trots op zijn. Zoals een prachtige tuin met een mooie steiger aan het water en een belevingstuin.
 

Nabij winkelcentrum en park

Houdt u van winkelen? Wilt u of uw familie boodschappen in de omgeving doen? Via het nabij gelegen park komt u snel in Winkelcentrum Groenhof in Amstelveen. Hier vindt u twee grote supermarkten en veel speciaalzaken. Ook het Stadshart van Amstelveen, met een nog groter aanbod aan winkels, ligt in de buurt. Net als Ouderkerk aan de Amstel.
 

Verder kijken?

Verpleeghuizen Amstelring
Revalidatie afdelingen