Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Vreugdehof bij chronisch ziek

Enthousiaste blije man met klepmuts (ouderwetse pet) op een rolstoeltransportfiets met begeleider
  • Uitstekende behandeling
  • U bepaalt de koers
  • Altijd aardige mensen
Heeft u uitstekende zorg en begeleiding nodig omdat thuis wonen niet meer gaat? Bijvoorbeeld door COPD, hartfalen, diabetes, osteoporose, reuma, Parkinson, CVA of een dwarslaesie? Bij chronische ziekten en beperkingen kunt u veilig en comfortabel in Vreugdehof wonen. We zorgen met liefde en respect voor u. U bepaalt zelf de koers.

Snel contact met een Zorgexpert: 088 - 97 20 200.

Een zorgomgeving bij chronische aandoeningen

Op 8 juni 2021 heropent Vreugdehof twee afdelingen. De 42 kamers hebben een opknapbeurt gehad en er zijn 24 nieuwe zorgmedewerkers. Wilt u meer informatie of een rondleiding? Neemt u dan contact op met Zorgbemiddeling (020) 756 00 30. Of stuur een mail naar: zorgbemiddeling@amstelring.nl.

Bij een ziekte of handicap bent u welkom in Vreugdehof. Oranje, lichtblauw en beige, de gangen op deze somatische afdelingen zijn geschilderd in frisse kleuren. De gezamenlijke huiskamers zijn licht en aangenaam. Er zijn veel ramen en vanuit uw kamer heeft u ruim zicht op de omgeving. 

Eigen kamer

U heeft een eigen éénpersoons slaapkamer. Neem vooral uw persoonlijke spullen mee, zodat u zich sneller thuis voelt. De badkamer en de toiletten zijn gedeeld.

Gezamenlijke huiskamer

Verder is er aan het begin van elke gang een ontmoetingsruimte in huiselijke sfeer. Deze gezamenlijke huiskamers zijn licht en aangenaam. Een fijne plek om anderen te ontmoeten, een kopje koffie te drinken, de krant te lezen of een spel te doen.

‘Ik heb een beroerte gehad en woon hier nu in Vreugdehof, iedereen kent me, ik ga vissen bij de sloot, heerlijk, lekker rustig.’
De heer P vd K

Adres
De Klencke 111
1083 HH Amsterdam
(020) 541 61 11
Routebeschrijving

Belangrijk in uw leven

Graag bespreken we uw vragen en wensen. Misschien vindt u het prettig als we voor uw verhuizing bij u thuis komen om u beter te leren kennen. Laat ons weten wat voor u belangrijk is. De één houdt van vroeg opstaan, de ander slaapt liever lang uit. We houden zoveel mogelijk rekening met uw voorkeuren en wensen. Ook bespreken we welke begeleiding en zorg u nodig heeft, welke activiteiten geschikt zijn en wat u nog meer nodig heeft. U bent vrij om te bepalen hoe u uw dag indeelt.

Uitstekende zorgmedewerkers

U kunt rekenen op onze aanwezigheid, dag en nacht. We werken met vaste teams, zodat u steeds vertrouwde gezichten ziet. Er zijn voldoende medische en paramedische hulpverleners binnen handbereik. Deze uitstekende professionals hebben veel kennis en ervaring, vooral met aandoeningen die veel bij ouderen voorkomen.

Bezig zijn en samen zijn

Vindt u het leuk om nieuwe dingen te leren, bezig te zijn of geïnspireerd te raken door een muzikaal optreden? In Vreugdehof begrijpen we dat activiteiten bijdragen aan een goed gevoel, levendigheid en gezelligheid. Handvaardigheid, een kaartje leggen, koken, beweging en muziek maken of beluisteren: er is een groot en gevarieerd aanbod.

Groen dichtbij

Voor wie graag buiten zit bij mooi weer: Vreugdehof heeft een prachtige en ruime binnentuin met terras en pergola’s. De tuin grenst aan een watertje waarin men regelmatig een hengel uitwerpt. Vreugdehof ligt aan de rand van Amsterdam-Zuid, in de wijk Buitenveldert. Lekker wandelen in de natuur kan in het nabijgelegen Amstelpark. Winkelt u graag? Winkelcentrum Gelderlandplein ligt in de buurt. Ook het VU medisch centrum is dichtbij.

Rondleiding aanvragen?

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? We helpen u graag!