Wij gebruiken cookies en scripts om onze website te verbeteren. Meer informatie over het privacy- & cookiebeleid van Amstelring

Print deze pagina

Verpleeghuis De Bogt-Westerbeer
Polanenstraat 6, 1013 VW Amsterdam
Bereken route

Bezoek onze Facebook-pagina
Een gemoedelijk verpleeghuis in de levendige Spaarndammerbuurt waar u helemaal uzelf kunt zijn. Dat is kenmerkend voor De Bogt-Westerbeer. Ouderen met een chronische ziekte, dementie, psychiatrische aandoening of verslavingsproblematiek zijn van harte welkom in dit gezellige verzorgingshuis in Amsterdam.

Direct naar:
Wonen | Zorg | Kosten en indicatie | Activiteiten | Contact

De ontwikkelingen binnen de zorg zijn er op gericht dat u zo lang mogelijk thuis blijft wonen. Helaas is een verhuizing naar een verpleeghuis soms onvermijdelijk. In die gevallen bent u welkom als bewoner van De Bogt-Westerbeer in Amsterdam-West. Amsterdams, gezellig, open en warm. Geen blad voor de mond, maar ook kleine hartjes. In ons huis kunt u echt uzelf zijn. Een bonte verscheidenheid van bewoners en buurtbewoners voelt zich welkom bij ons. In dit verzorgingshuis in Amsterdam krijgt u de ondersteuning en de zorg die u nodig heeft.

Mevrouw Niland (afdeling Munt):‘Ik vind het fijn hier. Ik heb een moeilijk leven gehad. In de Bogt-Westerbeer heb ik mensen om me heen. Ik kom hier tot rust.’ 


Voor wie?

Mensen met dementie kunnen bij ons veilig wonen in kleinere groepen. Ook is er een afdeling voor mensen met een lichamelijke aandoening.  Bijzonder is dat ook mensen die kampen met een psychiatrische achtergrond of verslavingsproblematiek bij ons kunnen wonen. Hiervoor is een aparte afdeling.  Daarnaast zijn er vierennegentig aanleunwoningen aan de Bogt-Westerbeer verbonden. De bewoners wonen zelfstandig en kunnen gebruik maken van de faciliteiten van ons verpleeghuis. Lees hier meer over wonen en zorg in De Bogt-Westerbeer. 
 

Interventieafdeling

De interventieafdeling in de Bogt-Westerbeer biedt in samenwerking met GGZ crisisinterventie en kortdurende behandeling aan ouderen met ernstige gedragsproblemen bij dementie. Lees hier meer over de Interventieafdeling in De Bogt-Westerbeer.


Oude volksbuurt in Amsterdam-West

De Bogt-Westerbeer ligt in de gezellige Spaarndammerbuurt. Een oude volksbuurt waar steeds meer leuke winkels en restaurantjes komen.  Bovendien zijn de Haarlemmerstraat, één van de bekendste winkelstraten van Amsterdam, en de Jordaan vlakbij. Wilt u een mooie wandeling maken? Het Westerpark is om de hoek. Ook daar is genoeg vertier, zoals leuke restaurants en er is een bioscoop. Verder worden er regelmatig markten en andere evenementen georganiseerd.
 
Als verpleeghuis hebben wij ook een functie in de wijk. En daar zijn we trots op! Mensen uit de buurt eten graag in ons moderne restaurant. Of ze komen langs voor een bezoekje aan ons authentieke bruin café, voor een (muziek)optreden of om deel te nemen aan de activiteiten.


Lekker buiten zitten

Verschillende grote open ruimtes met bomen, bloemen, tafeltjes en stoelen waar u op plaats kunt nemen. Geniet u graag van de zon als het mooi weer is? We hebben een (afgesloten) binnentuin waar het zomers heerlijk toeven is. Ook op het plein voor de ingang kunt u lekker van het zonnetje genieten.


Verder kijken

Verpleeghuizen Amsterdam West
Groepswoningen voor ouderen met dementie
Verzorgingshuis Amsterdam