Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

De Bogt GGZ Wonen

Twee oudere mannen in doe-het-zelf timmer werkplaats
  • Regelmaat en structuur
  • Aardige woonbegeleiders
  • Beschermd GGZ wonen
Zijn uw gezondheidsklachten ontstaan door problemen in het verleden? Is alleen thuis wonen geen optie voor u, maar beschermd wonen wel? Dan kan uw (huis)arts GGZ Wonen (Wlz) voor u aanvragen. Bij ons in De Bogt vindt u regelmaat, rust en aardige mensen om u heen. Kortom: een nieuw thuis.

Snel contact met een Zorgexpert: 088 - 97 20 200

Beschermd wonen GGZ in De Bogt

Het is er overzichtelijk, u heeft een eigen plek en kunt rekenen op oprechte aandacht van ons. Bij De Bogt zijn ouderen welkom die niet zelfstandig kunnen wonen. Bijvoorbeeld ouderen die in het verleden een psychiatrische klacht of een verslavingsprobleem hadden.

Wonen met begeleiding

U woont in De Bogt zoveel mogelijk zelfstandig en wij helpen waar nodig. Ieder heeft een appartement van ongeveer 20 vierkante meter. En u heeft een eigen badkamer. Er zijn ruim 90 appartementen voor GGZ beschermd wonen. U krijgt ondersteuning en we zorgen voor veiligheid, structuur en ritme. Dat kan net het steuntje in de rug zijn dat u nodig heeft.

‘Het is rustig hier en je hebt goede hulp.’
Dhr. Tjon Sien Foek

Adres
Polanenstraat 6
1013 VW Amsterdam
(020) 756 18 00
Routebeschrijving

Aanspraak en een lekkere kop koffie

Privacy is er volop in uw appartement, maar af en toe een praatje maken kan ook fijn zijn. Daarom heeft elke etage een gemeenschappelijke huiskamer. We zijn er te vinden voor de koffie en activiteiten.

Volop afwisseling

In De Bogt bruist het van de activiteiten. Sommige mensen vinden het leuk iets met hun handen te doen, anderen willen nieuwe dingen leren en meemaken. Samen met vrijwilligers krijgen we veel voor elkaar.

Gezellige buurt

We genieten van de gezellige Spaarndammerbuurt om ons heen. Een oude volksbuurt met leuke winkels en restaurantjes in de Spaarndammerstraat. Ook de Haarlemmerstraat en de Jordaan zijn vlakbij. Wilt u een wandeling maken? Loop dan naar het nabij gelegen Westerpark.

 

 

Rondleiding aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? We helpen u graag!