Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Seniorenwoning De Westerbeer

Fijn oud worden in de sfeervolle Spaarndammerbuurt in Amsterdam? Dan zijn de seniorenwoningen De Westerbeer wat voor u. Door de ligging naast woonzorgcentrum De Bogt zijn er veel leuke activiteiten voor een gezellige oude dag.

Seniorenwoning Amsterdam Westerpark De Westerbeer

De 94 seniorenwoningen De Westerbeer liggen in het hart van de Spaarndammerbuurt. Er hangt een uitgesproken Amsterdamse sfeer, die kenmerkend is voor de buurt. Het rustgevende Westerpark ligt op loopafstand. En om de hoek is de Spaarndammerstraat met supermarkten, leuke winkels, gezellige cafés en restaurants. De seniorenwoningen zijn binnendoor verbonden met woonzorgcentrum De Bogt

Ligging en faciliteiten De Westerbeer

De seniorenwoningen De Westerbeer zijn uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer of met de auto. De appartementen zijn goed geïsoleerd. Er is een lift, een fijne recreatieruimte en een grote binnentuin voor rust en recreatie. De huismeester is er voor de dagelijkse lopende zaken.

Voorzieningen en zorg aan huis

Met de lunch en het avondeten kan iedereen, dus ook familie en vrienden, aanschuiven in het gezellige restaurant van nabijgelegen verzorgingshuis De Bogt. Hiervoor wordt een vergoeding gevraagd. Voor persoonlijke verzorging is er een kapsalon en pedicure. En in de bibliotheek en het internetcafé worden kennis en ervaring gedeeld. De Bogt is dé plek waar senioren uit de buurt bij elkaar komen voor gezellige activiteiten, hobby’s en beweging. Voor sommige diensten betaalt u een kleine bijdrage.

Wilt u ondersteuning of dagstructuur? Dan bent u welkom bij de Dagbesteding De KlinkerHeeft u als bewoner van De Westerbeer zorg nodig? Dan biedt Amstelring u thuiszorg (ook wel wijkzorg of wijkverpleging genoemd).

Informatie en aanmelden

Kijk op www.woningnet.nl voor meer informatie over seniorenwoningen De Westerbeer. Bekijk alle seniorenwoningen in Amsterdam nabij Amstelring.

Adres

Polanenstraat 6
1013 VW Amsterdam
Bereken route